Siirry suoraan sisältöön

Arvokilpi-, varoitus- ja turvatarrat

Valmistamme korkealaatuisia erikoistarroja haastaviin kohteisiin!

Arvokilpitarrat kestävään merkintään

Valmistamme UL-hyväksytyistäpolyestermateriaaleista laadukkaat erikoistarrat haastaviin kohteisiin. Arvokilpitarroja (tyyppikilpitarroja) käytetään mm. laitteiden, sähkökaappien, kaapeleiden, tietokoneiden ja autonosien pysyvään merkintään. Arvokilpitarrat kestävät hankausta, liuottimia ja korkeita lämpötiloja. Tarrat voidaan vieläsuojalaminoida. Ne ovat myös RoHS-direktiivin mukaisia. Esipainetut arvokilvet ja tyyppikilvet soveltuvat myös tarvittaessa muuttuvan tiedon tulostamiseen (esim. valmistumispvm, sarjanro).

Meiltä löytyy myös laaja valikoima arvokilpimateriaaleille soveltuvia värinauhoja.

Turvatarrat ovat aitouden ja koskemattomuuden vartijoita

Turvatarralla kerrotaan, että tuotteita tai pakkauksia ei ole avattu, konetta tai laitetta ei ole luvattomasti yritetty käsitellä tai vakuutetaan, että tuote on aito ja alkuperäinen. Tarran turvaelementtejä voivat olla esimerkiksi herkkä repeytyminen tai VOID-turvatekstin kiinnittyminen tuotteeseen tarraa irrottaessa. Turvatarrat voivat olla Informassa valmiiksi painettuja tai blankoja yrityksen itse tulostettavaksi.


Varoitustarrat ovat tehokas tapa varoittaa mahdollisista vaaroista ja riskeistä

Voimme toteuttaa asiakkaillemme erilaisten turvasäännösten mukaiset varoitusmerkinnät. Valmistamme ne joko paperille tai kulutusta kestävälle muovimateriaalille ja valitsemme liiman lopullisen käyttökohteen mukaan. CLP-asetus on Euroopan parlamentin ja neuvoston kemikaalien luokitusta, merkintöjä ja pakkaamista koskeva asetus, joka määrää käytettävät varoitusmerkit ja -lausekkeet.

Tärkeää tietää

UL-merkintä on turvallisuusmerkintä.Informalla on oikeus painaa UL Recognized Component logo sekä käyttää UL-merkintöjä konvertoiduissa tarrarullissa. Merkinnällä takaamme tuotteen aitouden ja tuoteturvallisuuden ja että käyttämämme materiaali on UL-hyväksyttyä raaka-ainetta. Ts. tuotenäytteet on testattu ja ne vastaavat UL-turvallisuusvaatimuksia. Merkintä estää myös väärentämisen. Sen avulla voidaan jäljittää tuotteen koko kuljetusketju lähtöpaikkaan.
Yhteistyö UL:n kanssa tarjoaa meille mm. uusinta tutkimustietoa, teknisiä ratkaisuja ja testauspalvelua maailmanlaajuisesti. 

RoHS-direktiivi (The Restriction of the use of certain Hazardous Substances in Electrical and Electronic Equipment) on Euroopan unionin säännös, jolla rajoitetaan tiettyjen haitallisten aineiden käyttöä sähkö- ja elektroniikkalaitteissa. Näitä aineita ovat mm. elohopea, kadmium, lyijy, kuusiarvoinen kromi sekä palonsuoja-aineet PBB (polybromattu bifenyylieetteri) ja PBDE (polybromattu difenyylieetteri). Direktiivi on ollut voimassa 1. heinäkuuta 2006 alkaen.

CLP-asetuksen ajantasaiset tiedot löytyvät kätevästi Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukesin sivuilta 

https://tukes.fi/kemikaalit/clp-luokitus-merkinnat-ja-pakkaaminen/cpl-asetus

Tarvitsetko apua?
Tiimimme on valmis vastaamaan kipeeriinkin kysymyksiin!

Mikko Jaakkola

Avainasiakaspäällikkö

elintarvike-, juoma-, tekstiiliteollisuus, tukku ja vähittäiskauppa, logistiikka, terveyspalvelut

+358 207 208 260
mikko.jaakkola@informa.fi

Sami Paldanius

Avainasiakaspäällikkö

elintarvike-, juoma- ja lääketeollisuus, puu-, paperi-, kumi-, sekä rakennusteollisuus

+358 207 208 257
sami.paldanius@informa.fi

Päivi Glöersen

Myyntineuvottelija

+358 207 208 259
paivi.gloersen@informa.fi

Pauliina Sandberg

Myyntineuvottelija

+358 207 208 212
pauliina.sandberg@informa.fi