Siirry suoraan sisältöön

Loftware NiceLabel

NiceLabel-ohjelmisto sopii kaiken kokoisille yrityksille. Sillä voidaan suunnitella etikettejä helposti ja nopeasti graafisessa käyttöliittymässä sekä tulostaa mille tahansa Windows-tulostimelle. Muuttuva tieto, päiväykset, eränumerot yms. voidaan tuoda ulkoisista lähteistä kuten tietokannasta tai yrityksen toiminnanohjausjärjestelmästä (ERP).
Ohjelmistokokonaisuudesta löytyy tuotteet yksinkertaisesta etikettisuunnittelusta ja tulostuksesta merkintäprosessin digitalisoiviin isoihin ERP-integroituihin kokonaisratkaisuihin, joissa hyödynnetään mm. jäljitettävyystyökaluja ja etikettien elinkaarihallintaa.

Loftware NiceLabel -pilvipalvelut

Yrityksissä erilaisten sovellusten käyttö pilvipalveluna on yleistynyt voimakkaasti viime aikoina., myös merkinnän osalta. NiceLabel-pilvipalvelu on erittäin skaalautuva, joustava ja kustannustehokas. Voit suunnitella ja muokata tarroja helposti ja nopeasti sekä tulostaa ne mistä ja milloin tahansa. Voit hallita liiketoimintasi merkintöjä tietoturvallisesti yhdestä järjestelmästä. Pilvipalvelun käyttö säästää aikaa ja kustannuksia sekä vähentää IT-tiimisi kuormitusta.

Se on turvallinen vaihtoehto nykypäivän yrityksille.

Loftware NiceLabel -ohjelmiston omat sivut

Tarvitsetko apua?
Tiimimme on valmis vastaamaan kipeeriinkin kysymyksiin!

Mika Hanén

Ohjelmistoyksikön päällikkö

+358 207 208 288

mika.hanen@informa.fi