Siirry suoraan sisältöön

Etikettitulostimet

Tarjoamme maailman johtavien valmistajien etikettitulostimia pienistä työpistetulostimista raskaisiin A3-koon tulostimiin. Valikoimaamme kuuluvat lisäksi erikoistulostimet kuten tekstiilinauhojen, irtoetikettien tai potilasrannekkeiden tulostamiseen tarkoitetut laitteet. Etikettitulostimet voidaan varustaa erilaisilla lisälaitteilla, kuten kelauslaite rullalta rullalle tulostukseen, viivakoodin lukija koodin laadun valvontaan, pinoaja etikettien niputtamiseen tai applikaattori etiketin automaattiseen kiinnittämiseen.

Tavoitteenamme on tarjota sinulle täydellinen työkalu, joka vastaa merkintätarpeisiisi ja tehostaa liiketoimintaasi.

Tutustu huipputuotteisiimme

Zebra ZT600

Suorituskykyä vaativiin teollisiin ympäristöihin!

Nämä teollisuustulostimet on suunniteltu kestämään todella vaativissa ympäristöissä. Laitteissa on kestävät komponentit ja rakenne. Tämä tarkoittaa, että voit luottaa tulostimen suorituskykyyn ja vähäisempään huoltotarpeeseen, jolloin tuottavuus pysyy korkealla tasolla. ZT600-tulostimien erinomainen suorituskyky, kestävyys ja korkeatasoinen jälki ovat välttämättömiä, jotta kriittiset toiminnot sujuvat 24/7.

Tulostusjälki on tarkkaa ja kestävää olipa kyseessä viivakoodit, teksti tai grafiikka. ZT600-sarjan tulostimet takaavat erinomaisen tulostuslaadun ja vähentävät huonolaatuisten merkintöjen määrää, mikä säästää aikaa ja kustannuksia. 

Zebra ZT600 -sarjan teollisuustulostimet ovat täydellinen ratkaisu kohteisiin, joissa tulostimelta vaaditaan äärimmäistä suorituskykyä ja käytettävyyttä. Laitteessa on tehokkaat prosessorit ja suurempi muisti. Malleja kaksi: ZT610 ja ZT620.

Tekniset tiedot (Pdf)

Zebra ZT400

Kestävyyttä ja nopeutta leveille tarroille!

ZT400-sarjan tulostimet ovat kestäviä, luotettavia ja huippunopeita leveille tarroille. Tulostimet tukevat laajaa tulostusleveyttä (A5), mikä mahdollistaa suurten tarrojen tulostamisen vaivattomasti. ZT400-sarja on suunniteltu kestämään vaikeissakin ympäristöissä riippumatta siitä, onko kyseessä kuumuus, kosteus tai muut haasteet. Tulostimissa on laaja valikoima kehittyneitä ominaisuuksia, kuten RFID-valmius ja valaistu etikettirata, jotka tekevät merkintäprosessista nopean ja tehokkaan. Taustavalaistu graafinen LCD-näyttö mahdollistaa helpon käytön ja tulostimen värikasetin pituus 450 m tarjoaa pitkäkestoista tulostuskapasiteettia. Hankkimalla ZT400-sarjan teollisuustulostimen, saat käyttöösi kestävän ja luotettavan ratkaisun, joka vastaa tarpeitasi haastavissa olosuhteissa. 

Tekniset tiedot (Pdf)

Honeywell PX 45

Tehokasta suorituskykyä vaativaan teollisuuskäyttöön!

Tämä kokometallinen ja kestävä tulostin tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia, jotka optimoivat tuottavuuden ja alentavat ylläpitokustannuksia. Laitteessa on erittäin kestävä rakenne. Sen huippunopea tulostus, jopa 12 tuumaa/s, parantaa tuottavuutta ja nopeuttaa merkintäprosessia. Laitteen monipuoliset resoluutiovaihtoehdot mahdollistavat tarkat ja selkeät tulosteet.  Laitteen verkkopohjaiset hallintatyökalut tekevät laitteen käytöstä, hallinnasta ja diagnostiikasta helppoa, mikä vähentää tuotantokatkoksia. Tulostuspään vaihtaminen on nopeaa ja vaivatonta magneettisen tulostuspääsuunnittelun ansiosta.

Tekniset tiedot (Pdf)

Honeywell PM 45

Täydellinen ratkaisu tehokkuutta ja tarkkuutta kaipaavalle!

Tämä tehokas tulostin tarjoaa erinomaista suorituskykyä ja monipuolisia ominaisuuksia. Tarkka ja joustava tulostus takaa korkealaatuisen ja nopean tulostuksen, jopa 14 tuumaa/ s. Laite kestää vaativissakin tuotanto- ja teollisuusympäristöissä. Tulostimen seuranta- ja jäljitysominaisuudet parantavat tulostustehokkuutta ja toimitusketjun läpinäkyvyyttä eri aloilla, kuten elintarvike- ja juomateollisuudessa, lääketeollisuudessa sekä varastoissa ja logistiikassa. Laitteella voidaan tulostaa myös RFID-tietoja.

Tekniset tiedot (Pdf)

Novexx XLP 60X 

Tulostusratkaisu tehokkaaseen merkintään!

XLP 60x -tulostimet tarjoavat erinomaisen tulostuslaadun ja nopeuden, joka vastaa tehokkaasti monenlaisiin tulostustarpeisiin. Nämä huippuluokan tulostimet on suunniteltu erityisesti tehostamaan tuotantoa ja parantamaan merkintöjen tarkkuutta. Laitteiden helppokäyttöinen käyttöliittymä mahdollistaa nopean ja vaivattoman käyttöönoton, jolloin voit aloittaa tuotteidesi merkitsemisen välittömästi. XLP 60x -tulostimissa on todella monipuolisia toimintoja, jotka auttavat sinua merkitsemään pakkausten ja tuotteiden tiedot selkeästi ja ammattimaisesti. Laadukkaan tulostuksen lisäksi XLP 60x -tulostimet ovat toimintavarmoja ja kestäviä. Laitteiden kestävä rakenne ja korkealaatuiset komponentit varmistavat pitkän käyttöiän ja vähäiset huoltotarpeet, mikä säästää aikaa ja kustannuksia. Novexx XLP 60x -tulostimet ovat täydellinen ratkaisu, kun tarvitset nopeaa, tarkkaa ja luotettavaa merkintää tuotteillesi.

Tekniset tiedot (Pdf)

cab SQUIX

Täsmällinen tulostus kaikkiin tarkoituksiin!

Monipuoliset Squix-tulostimet keskiraskaaseen ja raskaaseen käyttöön kaikille teollisuudenaloille. Squix-tulostimet tarjoavat laadukasta ja tarkkaa tulostusta kaikenlaisille etiketeille. Riippumatta siitä, tarvitsetko tulostusta logistiikkaan, tuotantoon tai muuhun käyttöön. Squix-sarjan etikettitulostimilla on myös monia edistyksellisiä ominaisuuksia, kuten helppokäyttöinen kosketusnäyttö ja monipuoliset liitäntämahdollisuudet. Voit helposti mukauttaa tulostimen tarpeisiisi ja integroida sen nykyisiin järjestelmiisi saumattomasti.

Tulostimiin on myös saatavissa laaja valikoima lisävarusteita ja vaihtoehtoja, kuten leikkaus-, liimaus- ja taittoyksiköt, jotka parantavat merkintäprosessin tehokkuutta ja joustavuutta. Vaihtoehtoiset tarkkuudet ovat 203, 300 ja 600 dpi. Squix on varustettavissa myös puoliautomaattisiin sovelluksiin hyvin soveltuvalla A1000-applikointiyksiköllä.

Tekniset tiedot (Pdf)

Kysy lisää

Jari Hanén

Avainasiakaspäällikkö

liha- ja kalateollisuus, hedelmien ja kasvisten jalostus

+358 207 208 211
jari.hanen@informa.fi

Jari Kyllönen

Avainasiakaspäällikkö

metsä-, puu- ja sahateollisuus, lääketeollisuus ja terveysteknologia-ala sekä graafinen teollisuus 

+358 207 208 243
jari.kyllonen@informa.fi

Petteri Mäkelä

Avainasiakaspäällikkö

metsä-, puu-, rakennusaine-, metalli-, kumi-, muovi- ja kemianteollisuus, sähkölaitteiden valmistus

+358 207 208 222
petteri.makela@informa.fi

Timo Tornberg

Avainasiakaspäällikkö

elintarvike-, juoma- ja tekstiiliteollisuus

+358 207 208 262
timo.tornberg@informa.fi