Siirry suoraan sisältöön

Muut tuotteet

Kartonkietiketit ja nauhat

Kartonkietiketitovat liimattomia tuotteita. Tyypillisimpiä etikettien käyttökohteita ovat kartonkiset pussinsulkijat, vaate- jasukkaetiketit, pääsyliput javierailijakortit, hinnoitteluetiketit ja repeämättömät muovietiketit. Etiketeille voidaan tulostaa lämpö- tai lämpösiirtomenetelmällä.

Nauhatvoidaan valmistaa sekä liimattomasta materiaalista että tarralaminaatista. Tarranauhoilla sidotaan tuotteita yhteen tai ne toimivat vyötteinä. Muoviset, liimattomat nauhat voivat toimia esim. tuotteen tai pakkauksen kantokahvana. Nauhoihin voidaan myös tulostaa. 

Pakkauskääreet ja elintarvikekalvot

Painamme myös useimpiin pakkauskoneisiin sopivia kääreitä jalaminaatteja. Painettavat materiaalit voivat ohuimmillaan olla vain 15 my. Kääreet painetaan matalamigraatioväreillä.

Erityisesti elintarvike-, juoma- ja teknokemianteollisuudelle pystymme näin tarjoamaan ainutlaatuisen palvelu- ja tuotekokonaisuuden.

Tekstiilimateriaalit

Painamattomat tulostettavat nauhat
Polyamide Economy on edullinen tulostettava pesuohjemateriaali, joka sopii erinomaisesti ulko- ja päällysvaatteisiin. Materiaali soveltuu mainiosti lämpösiirtotulostukseen ja kestää hyvin kulutuksen. Polyester Satin on satiinipintainen, pehmeä ja miellyttävä materiaali, joka kestää erinomaisesti pesua ja sen aiheuttamaa purkaantumista. Materiaalin pehmeyden vuoksi se soveltuu hyvin ihokosketukseen. Informasta löytyy luonnollisesti myös värinauhat tekstiilimateriaaleille (kangasmateriaaleille) tulostamiseen. Toimitamme myös useilla eri painomenetelmillä valmistettuja tekstiilinauhoja ja etikettejä.

RFID-älymerkintä

Tehosta materiaalivirtojen seurantaa

RFID (radio frequency identification) on radiotaajuinen etätunnistus, jonka avulla etäluetaan ja -tallennetaan tietoa käyttäen RFID-tunnisteita eli tägejä. Tägit voidaan sisällyttää tuotteeseen valmistusvaiheessa tai ne voidaan liimata jälkikäteen tarralla.

RFID-merkinnälle on paljon erilaisia sovelluskohteita. Sen avulla voidaan täydentää visuaalisesti tai viivakoodein merkittyjä tuotteita logistiikassa ja tehostaa näin tuotekuljetusten seurantaa. Tuotannon eri vaiheiden reaaliaikaista ohjausta ja seurantaa varten taas visuaaliset merkinnät voidaan mahdollisesti korvata kokonaan RFID-merkinnällä.

Sopivat laitteet ja oikeat materiaalit

Lämpösiirtotulostin- ja etiketöintilaitevalikoimastamme löytyvät RFID-tunnisteita koodaavat versiot sekä lukijat. Meiltä saatte lisäksi myös tarvittavat ohjelmistot sekä RFID-tunnisteilla varustetut tarrat joko blankoina tai esipainettuna.

Tarvitsetko apua?
Tiimimme on valmis vastaamaan kipeeriinkin kysymyksiin!

Mikko Jaakkola

Avainasiakaspäällikkö

elintarvike-, juoma-, tekstiiliteollisuus, tukku ja vähittäiskauppa, logistiikka, terveyspalvelut

+358 207 208 260
mikko.jaakkola@informa.fi

Sami Paldanius

Avainasiakaspäällikkö

elintarvike-, juoma- ja lääketeollisuus, puu-, paperi-, kumi-, sekä rakennusteollisuus

+358 207 208 257
sami.paldanius@informa.fi

Päivi Glöersen

Myyntineuvottelija

+358 207 208 259
paivi.gloersen@informa.fi

Pauliina Sandberg

Myyntineuvottelija

+358 207 208 212
pauliina.sandberg@informa.fi