Siirry suoraan sisältöön

Hei! Olen Idis, Informan digilähettiläs

Aina kun näet minut, tiedät että silloin kerrotaan tärkeää asiaa merkinnän digitalisaatiosta.

Osaako yrityksesi hyötyä digitalisaatiosta? 

Mitä pitäisi ensimmäiseksi tehdä? Missä vaiheessa olemme digitalisaation hyödyntämisessä? Mitä olemme jo tehneet? Mitä pitäisi vielä tehdä? Olemmeko vasta alussa, vai olemmeko etujoukkoa ja kaikki jo kunnossa? Mitä muut meidän toimialallamme tekevät? 

Näitä digitalisaatiosta herääviä kysymyksiä on vielä paljon muitakin. Haluamme auttaa asiakkaitamme saamaan vastauksia pohdituttaviin kysymyksiinsä. Olemme kehittäneet mahdollisimman kätevän ja helpon merkinnän digitalisointipalvelukonseptin. Jokainen yritys pystyy hyödyntämään konseptiamme ja saamaan digitalisaatiosta itselleen kaiken hyödyn irti parantaakseen omaa asemaansa kiristyvässä kilpailutilanteessa. Haluamme varmistaa, että kukaan ei putoa kehityksen kelkasta.

Kaikki alkaa maksuttomasta digikartoituskäynnistä

Informan digikartoituksen avulla asiakaskohtainen digisparraaja kartoittaa asiakkaan digitalisaatioasteen laitteiden, ohjelmistojen, palveluiden ja kulutustarvikkeiden osalta. Kartoituksen jälkeen asiakas saa itselleen analyysin omasta tilanteestaan. Digianalyysi näyttää asiakkaalle selkeästi vallitsevan nykytilan ja antaa suositukset tulevista askelista digitalisaation mahdollisimman tehokkaaseen hyödyntämiseen merkinnässä. 

Olemme nimenneet jokaiselle yritykselle merkintäosaajistamme oman digisparraajan, joka tulee paikan päälle tekemään kartoituksen. Kartoitukseen käytetään aikaa runsaan tunnin verran ja paikalla tilanteessa kannattaa olla useampikin tuotannosta tai digitalisaatiosta vastaava henkilö. Digikartoitus ja asiakkaalle annettava digianalyysi ovat maksuttomia, eivätkä velvoita asiakasta mihinkään.

Digisparraaja palveluksessanne

Koko merkinnän digitalisointipalvelukonseptin kehittämisen pääidea meillä on asiakkaiden auttaminen merkinnän digitalisointiasioissa. Autamme ja kuljemme asiakkaidemme rinnalla askelma kerrallaan digitalisaation edistämisessä. Jokainen yritys saa meiltä oman digisparraajan, jonka kanssa yhdessä merkinnän digitalisaation edistäminen on luotettavaa, turvallista ja helppoa. Digisparraaja toimii Informan puolelta asiakkaan merkinnän ”digiprojektipäällikkönä” ja hänen tukenaan työskentelee myös koko Informan ammattilaisten joukkue digitiiminänne!

Miten kartoitukseen pääsee?

Ilmoita kiinnostuksesi kartoitukseen sähköpostiin digi@informa.fi. Ajanvaraajamme ottavat sen jälkeen yhteyttä ja sopivat kanssanne tarkan kartoituskäynnin ajankohdan. Ota ensimmäinen askel ja ilmoita kiinnostuksesi digikartoitukseen. Pienikin edistysaskel kannattaa ottaa juuri nyt!

Tarvitsetko apua?
Tiimimme on valmis vastaamaan kipeeriinkin kysymyksiin!

Jaakko Ahtila

Myyntipäällikkö

Markem-Imaje- ja Solaris-tuotteet

+358 207 208 266
jaakko.ahtila@informa.fi

Jari Hanén

Avainasiakaspäällikkö

liha- ja kalateollisuus, hedelmien ja kasvisten jalostus

+358 207 208 211
jari.hanen@informa.fi

Petteri Mäkelä

Avainasiakaspäällikkö

metsä-, puu-, rakennusaine-, metalli-, kumi-, muovi- ja kemianteollisuus, sähkölaitteiden valmistus

+358 207 208 222
petteri.makela@informa.fi

Timo Tornberg

Avainasiakaspäällikkö

elintarvike-, juoma- ja tekstiiliteollisuus

+358 207 208 262
timo.tornberg@informa.fi

Jari Kyllönen

Avainasiakaspäällikkö

metsä-, puu- ja sahateollisuus, lääketeollisuus ja terveysteknologia-ala sekä graafinen teollisuus 

+358 207 208 243
jari.kyllonen@informa.fi