Siirry suoraan sisältöön

Värinauhat

Laadukkaan tulostusjäljen salaisuus on Informan Infoil-värinauhat!

Valitsemalla oikean värinauhan, takaat parhaan tulostuslaadun. Infoil-värinauhoistamme löydät täydellisen ratkaisun jokaiseen tulostustarpeeseen: paperi, kartonki, PE, PP, polyesteri ja tekstiili. Ne sopivat myös kalvotulostimille.

Vahanauhat

Vahanauhat ovat optimaalisia paperimateriaaleille tulostamiseen.  Käytetään kohteissa, joissa tulostusjälki ei joudu alttiiksi hankaukselle, kemikaaleille tai korkeille lämpötiloille. Tyypillisiä käyttökohteita ovat logistiikkamerkinnät sekä muut nopeasti kiertävät etiketit.

Vaha/liuotinnauhat
Soveltuvat sekä paperi- että synteettisten materiaalien tulostamiseen. Tulostusjälki on kestävämpää kuin vahanauhoilla tulostetun – ts. mekaanisen rasituksen kesto on parempi. Tyypillisiä käyttökohteita ovat tuotemerkinnät ja esim. lääketeollisuuden merkinnät. 

Liuotinnauhat
Liuotinnauhoja käytetään PE, PP ja Polyester –materiaaleille tulostamiseen. Tulostusjälki kestää korkeita lämpötiloja, hankausta, kosteutta ja kemikaaleja. Tyypillisiä käyttökohteita ovat erilaiset tyyppi- tai arvokilpitarrat. Liuotinnauhat poistavat usein laminoinnin tarpeen. Nauhoillemme löytyy tarvittavat UL/CSA-hyväksynnät.

Kuumapainofoliot 
Kuumapainofolioita käytetään kuumapainolaitteissa. Erityisesti elintarviketeollisuudessa tehdään päiväys- ja erämerkintöjä kuumapainolaitteilla.
Värinauhoilla voidaan tulostaa myös värjätyille materiaaleille. Etiketin lakkausta valittaessa on muistettava mahdollinen tulostustarve etiketille. Lämpösiirtotulostus voidaan mahdollistaa aukottamalla lakattava alue tai valitsemalla tulostuskelpoinen lakka.

Tarvitsetko apua?
Tiimimme on valmis vastaamaan kipeeriinkin kysymyksiin!

Timo Kauppila

Avainasiakaspäällikkö
metsä-, puu-, paperi-, metalli-, elektroniikka-, muovi- ja kumiteollisuus, sähkölaitteiden valmistus, kemikaali- ja rakennusteollisuus

+358 207 208 240
timo.kauppila@informa.fi

Mikko Jaakkola

Avainasiakaspäällikkö
elintarvike-, juoma-, tekstiiliteollisuus, tukku ja vähittäiskauppa, logistiikka, terveyspalvelut

+358 207 208 260
mikko.jaakkola@informa.fi

Sami Paldanius

Avainasiakaspäällikkö
elintarvike-, juoma- ja lääketeollisuus

+358 207 208 257
sami.paldanius@informa.fi

Päivi Glöersen

Myyntineuvottelija

+358 207 208 259
paivi.gloersen@informa.fi

Arja Liimatainen

Myyntineuvottelija

+358 207 208 227
arja.liimatainen@informa.fi

Pauliina Sandberg

Myyntineuvottelija

+358 207 208 212
pauliina.sandberg@informa.fi