Siirry suoraan sisältöön

Tuki ja huolto

Informan huoltotiimi – tuotantosi tukena!

Informan tukipalvelut tarjoavat sinulle enemmän kuin vain tukipalveluita. Saat varmuutta ja helppoutta liiketoimintaasi.

Me tarjoamme tukipalvelut sopimuspohjaisesti selkeillä vuosikustannuksilla ja vasteajoilla. Tiedät aina, että ammattilaisemme ovat apunasi nopeasti, mikäli ongelmia ilmenee. Tukipalveluihimme kuuluvat koulutukset, ohjelmistojen ylläpidot, laitteiden vikahuollot sekä ennakoivat toimenpiteet. Voit valita juuri sinulle sopivan palvelutason, joka tukee liiketoimintasi tarpeita ja kustannustehokkuutta.

Me otamme vastuun laitteiden ja ohjelmistojen käytettävyydestä, jotta sinä voit keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi. Meidän ammattilaisemme takaavat loistavan lopputuloksen samalla kun säästät aikaa ja rahaa.

Tarjoamme myös sopimuksetonta huoltopalvelua kaikille toimittamillemme merkintälaitteille – sekä vikahuoltoa että ennakoivaa määräaikaishuoltoa. Laitehuollon tehtävänä on varmistaa laitteiden moitteeton toiminta juuri sinun toimintaympäristössäsi. Laitehuollot voimme suorittaa asiakkaan tiloissa tai Informan omassa huoltoverstaassa Espoossa. Kannattaa kysyä myös varalaitetta huollon ajaksi.

Huoltotiimimme on kokenut, ammattitaitoinen ja päämiestemme kouluttama. Tiimiläisiltä löytyy yleisesti vaadittavat työturvallisuus-, ensiapu- ja sähkötyöturvallisuuskortit. Huoltotyöt ovat vakuutuksemme piirissä, joten voit aina luottaa laadukkaaseen ja turvalliseen palveluun.

Huollon yhteystiedot

Puh. 0200 53 535
Palvelun aktiivinen käyttöaika on arkisin klo 8.00 – 16.00
Palvelun hinta on 2,18 € / min + pvm tai mpm
Sähköposti: huolto@informa.fi

Varaosat

Toimitamme alkuperäiset ja luotettavat varaosat kaikkiin edustamiimme merkintälaitteisiin. 

Varaosatiedustelut ja -tilaukset voit kätevästi tehdä

Puh. +358 207 208 204