Siirry suoraan sisältöön

Automaattinen etiketin tulostus ja kiinnitys

Etikettien tulostus ja kiinnitys kannattaa tehdä automaattisesti jo tuotannon yhteydessä. Näin vältytään ylimääräisiltä työvaiheilta. Automaattisilla applikointiratkaisuilla tuotemerkintä on tehokasta, yhdenmukaista ja tarkkaa. Automatiikka vapauttaa aikaa ja resursseja tuotannon muihin tehtäviin, jolloin myös ratkaisujen takaisinmaksuajat ovat tyypillisesti erittäin lyhyitä. Laitevaihtoehtoja ja kiinnitystekniikoita on useita ja käytettävä ratkaisu valitaankin aina tuote- ja linjakohtaiset erityisvaatimukset huomioon ottaen. 

Kiinnityslaitteiston tulee kapasiteetiltaan ja käytettävyydeltään olla valmistus-/pakkauslinjaan sopiva. Kiinnityslaitteiden yhteydessä käytetään yhä useammin myös tarkistuslukijoita mm. viivakoodien laadun, tekstin luettavuuden ja sisällön oikeellisuuden sekä tarran asemoinnin ja kiinnittymisen tarkistamiseen.

Etiketöintitekniikoita ovat mm. suora etiketin syöttö liikkuvaan tuotteeseen, suora iskuapplikointi, kierto- ja puhallusapplikointi. Etiketöinti on mahdollista tuotteen kaikille sivuille, pohjaan, kulman yli jne. Tuotelavojen etiketöintiin käytetään perusteiltaan samoja tekniikoita, mutta laitteistot poikkeavat tuote- ja ryhmäpakkauksien etiketöintilaitteista vaadittujen erityisominaisuuksiensa vuoksi, mm. suurempi etiketin koko ja applikointilaitteistolta vaaditut pitkät ulottuvuudet.

Tutustu huipputuotteisiimme

Markem-Imaje 2200 

Tehokkuus ja tarkkuus avainasemassa!

Markem-Imajen 2200-applikaattorit on kehitetty vastaamaan vaativien teollisuudenalojen merkintätarpeisiin. Yksi 2200-applikaattorien avaintekijöistä on niiden monipuolisuus. Laitteet kykenevät tulostamaan erilaisille pinnoille, kuten kartongille, muoville, lasille ja metallille.

Laitteet tarjoavat myös erinomaisen tulostusnopeuden ja tarkkuuden, mikä on erityisen tärkeää suurissa tuotantomäärissä. Markem-Imajen 2200 -laitteissa on myös helppokäyttöiset ohjauspaneelit ja käyttöliittymä, mikä tekee sen käytöstä vaivatonta ja mahdollistaa nopean käyttöönoton. Lisäksi tulostimessa on edistykselliset ominaisuudet, kuten etävalvonta ja -huolto, joka varmistaa, että tulostin toimii tehokkaasti ja minimoi mahdolliset tuotantokatkokset.

Tekniset tiedot (Pdf) 

Markem-Imaje eTouch-S

Voitokas merkintäjärjestelmä!

Markem-Imajen uusi eTouch-S voitti PPMA Award for Innovative Packaging Machinery -palkinnon viime vuonna. Tällä palkinnolla palkitaan parhaita innovaatioita pakkausteollisuudessa.

eTouch-S – tulosta ja kiinnitä -merkintäjärjestelmä on suunniteltu vastauksena asiakkaiden tarpeisiin vähentää merkinnän ympäristövaikutuksia sekä vaatimuksiin parantaa työturvallisuutta. Se helpottaa etikettien kiinnitysprosessia. Sen helppokäyttöinen kosketusnäyttöliittymä tekee käytöstä vaivatonta ja nopeaa. Voit säätää ja hallita applikaattorin toimintoja helposti, mikä säästää aikaa ja vähentää inhimillisiä virheitä.

Applikaattorin tarkkuus on vertaansa vailla. Se takaa jokaisen etiketin tarkan kiinnityksen haluttuun paikkaan. Sen nopea toiminta mahdollistaa suuren etikettimäärän kiinnitystä lyhyessä ajassa, mikä tehostaa tuotantoasi.

Yleisin tapa kiinnittää etiketti on kosketus (touch). Se sopii hyvin useimpiin linjoihin ja pakkauksiin. Puhallus (blow) on kontaktiton kiinnitystapa, joka sopii parhaiten hauraille, pehmeille ja kaareville pakkauksille. Yhdistetty kosketus-puhallus-menetelmä (touch-blow) sopii hyvin epätasaisille pinnoille. Kiertomenetelmän (wipe) etu taas on siinä, että saadaan etiketöityä tarra pakkauksen lähestyvään päätyyn ja/tai sivuun samalla laitteella.

eTouch-S sopii erityisen hyvin herkille, pehmeille ja kaareville pakkauksille ja tuotteille.

Tekniset tiedot (Pdf)

Novexx XPA 93X Print & Apply

Markkinoiden johtava tulosta ja kiinnitä -ratkaisu!

Tämä laite vastaa vaativimpiinkin tuotantotarpeisiin. Olipa kyseessä pieni yritys tai suuri tehdas, XPA-93x -sarja tarjoaa tehokkuutta, tarkkuutta ja joustavuutta tuotemerkintäprosessissa. Laite yhdistää huippuluokan tulostusteknologian ja automaattisen etikettien kiinnityksen yhteen kompaktiin ja helppokäyttöiseen pakettiin. Voit tulostaa laadukkaita ja selkeitä etikettejä eri käyttötarkoituksiin, kuten tuotepakkauksiin, logistiikkaan ja varastointiin. Laitteen nopeus ja tarkkuus takaavat sujuvan tuotantolinjan ilman viivästyksiä ja keskeytyksiä. Voit luottaa siihen, että jokainen etiketti kiinnitetään oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan. Lisäksi laitteiden monipuoliset kiinnitysmenetelmät tarjoavat sinulle mahdollisuuden valita optimaalisen ratkaisun tuotteillesi ja tuotantoprosessillesi.

XPA-93x on suunniteltu helpottamaan työskentelyäsi ja vapauttamaan resurssejasi. Laitteiden käyttöliittymä ja helppokäyttöiset ohjelmistot mahdollistavat nopean käyttöönoton ja vaivattoman käytön.

Tekniset tiedot (Pdf)

Novexx XLS 2XX

Kätevä etiketöintipää monipuoliseen käyttöön!

Etiketöintipää on tarkoitettu monipuoliseen tulostukseen erilaisiille tuotteille ja pinnoille. Sopii sekä kapeille että leveille tarroille. Erittäin kestävä laadukkaidenkomponenttiensa ansiosta. Kompaktin muotoilunsa ansioista sopii hyvin monenlaisiin linjoihin. mukautuu automaattisesti kuljetinhihan nopeuteen ja voidaan yhdistää laajaan applikaattorivalikoimaan.

Tekniset tiedot (Pdf)

cab HERMES Q

Huippuluokan tulostus- ja kiinnitysjärjestelmä!

cab HERMES Q takaa nopean ja tarkan etiketöinnin kaikille tuotteillesi. cab HERMES Q -laitteet on suunniteltu täyttämään vaativimmatkin tarpeet. Niiden avulla voit tulostaa ja kiinnittää etiketit automaattisesti ja luotettavasti kaikenkokoisiin pakkauksiin ja tuotteisiin. HERMES Q tarjoaa erinomaisen tulostus- ja kiinnityslaadun riippumatta etikettien koosta, muodosta tai materiaalista. 

Yksi HERMES Q:n suurimmista eduista on sen nopeus ja tehokkuus. Näiden laitteiden korkean suorituskyvyn ansiosta voit käsitellä suuria määriä tuotteita lyhyessä ajassa, mikä tehostaa tuotantoasi ja säästää arvokasta aikaa. Laitteiden integroitu sensoriteknologia tunnistaa automaattisesti etikettien sijainnin ja kiinnittää ne tarkasti oikeaan paikkaan. Tämä vähentää virheiden mahdollisuutta ja lisää tuottavuutta.

cab HERMES Q tehostaa tuotantoprosessiasi, parantaa brändisi näkyvyyttä ja auttaa sinua saavuttamaan parempia tuloksia.

Tekniset tiedot (Pdf)

Kysy lisää

Petteri Mäkelä

Avainasiakaspäällikkö

metsä-, puu-, rakennusaine-, metalli-, kumi-, muovi- ja kemianteollisuus, sähkölaitteiden valmistus

+358 207 208 222
petteri.makela@informa.fi

Jaakko Ahtila

Myyntipäällikkö

Markem-Imaje- ja Solaris-tuotteet

+358 207 208 266
jaakko.ahtila@informa.fi

Jari Hanén

Avainasiakaspäällikkö

liha- ja kalateollisuus, hedelmien ja kasvisten jalostus

+358 207 208 211
jari.hanen@informa.fi

Jari Kyllönen

Avainasiakaspäällikkö

metsä-, puu- ja sahateollisuus, lääketeollisuus ja terveysteknologia-ala sekä graafinen teollisuus 

+358 207 208 243
jari.kyllonen@informa.fi

Timo Tornberg

Avainasiakaspäällikkö

elintarvike-, juoma- ja tekstiiliteollisuus

+358 207 208 262
timo.tornberg@informa.fi