Siirry suoraan sisältöön

Lasermerkintä

Lasermerkintä on siisti ja ympäristöystävällinen merkintäteknologia. Lähes huoltovapaina lasermerkintälaitteet vähentävät tuotantokatkoksia. Merkintälaite on integroitavissa tuotantolinjaan tai laitteeseen.  Päiväys- ja erämerkinnöissä lasermerkintälaitteet korvaavat perinteisiä merkintäjärjestelmiä (esim. mustesuihkut). Lasermerkintä mahdollistaa myös kuvien sekä 1D/2D-viivakoodien merkinnän.

Tutustu huipputuotteisiimme

Markem-Imaje SmartLase C600

Nopeille tuotantolinjoille suuriin tuotantomääriin!

SmartLase C600 CO2-lasertulostin on suunniteltu vastaamaan teollisuuden vaativiin tarpeisiin. Laitteet sopivat hyvin todella nopeisiin tuotantolinjoihin suurissa tuotantomäärissä. Merkinnät ovat kestäviä ja tarjoavat suojaa väärentämistä vastaan. Tämä auttaa suojaamaan tuotteitasi ja brändiäsi, varmistaen asiakkaillesi aidon ja luotettavan tuotteen.

Lisäksi SmartLase C600 -laitteet sopivat hyvin merkintöjen tekemiseen esimerkiksi pahville, paperille, puulle, lasille, kumille tai muoville. 

Tekniset tiedot (Pdf)

Solaris e-SolarMark +

Uuden sukupolven huippunopea ja laadukas CO2-lasermerkintälaite!

Pysyvä merkintä alfanumeerisille teksteille, päivämäärille, ajastimille, sarjanumeroille, viivakoodeille, 2D-koodeille ja grafiikoille monenlaisille tuotteille ja pakkauksille. laitteessa on 15 tuuman kosketusnäyttö ja helppokäyttöisyyttä lisää etäkäyttöominaisudet. Laite on suunniteltu sopimaan saumattomasti asiakkaan tuotantolinjoihin, myös erittäin ahtaisiin paikkoihin. Voidaan käyttää useita tulostuspäitä yhden kontrollipaneelin alla.

Tekniset tiedot (Pdf)

Markem-Imaje SmartLase F250

Kätevä, nopea ja tehokas!

SmartLase F250 -kuitulaserlaitteet ovat kompakteja, monipuolisia ja tehokaita. Ne vastaavat monenlaisiin teollisuuden merkintätarpeisiin. Saat aikaiseksi korkealaatuisia ja kestäviä merkintöjä eri materiaaleille, kuten muoville, lasille, kartongille ja metallille. Laite kykenee tulostamaan erilaisia tietoja, kuten tekstejä, viivakoodeja, päivämääriä ja logoja. 

Näiden laitteiden yksi merkittävimmistä eduista on niiden kompakti koko. Se mahdollistaa laitteiden helpon integroinnin erilaisiin tuotantolinjoihin ja -tiloihin. 

SmartLase F250 täyttää korkeimmat turvallisuusstandardit. Se on myös erittäin helppokäyttöinen. 

Tekniset tiedot (Pdf)

Kysy lisää

Petteri Mäkelä

Avainasiakaspäällikkö

metsä-, puu-, rakennusaine-, metalli-, kumi-, muovi- ja kemianteollisuus, sähkölaitteiden valmistus

+358 207 208 222
petteri.makela@informa.fi

Jaakko Ahtila

Myyntipäällikkö

Markem-Imaje- ja Solaris-tuotteet

+358 207 208 266
jaakko.ahtila@informa.fi

Jari Hanén

Avainasiakaspäällikkö

liha- ja kalateollisuus, hedelmien ja kasvisten jalostus

+358 207 208 211
jari.hanen@informa.fi

Jari Kyllönen

Avainasiakaspäällikkö

metsä-, puu- ja sahateollisuus, lääketeollisuus ja terveysteknologia-ala sekä graafinen teollisuus 

+358 207 208 243
jari.kyllonen@informa.fi

Timo Tornberg

Avainasiakaspäällikkö

elintarvike-, juoma- ja tekstiiliteollisuus

+358 207 208 262
timo.tornberg@informa.fi