Siirry suoraan sisältöön

Tarrapainomme

– missä laatu ja kotimainen työ kohtaavat!

Tervetuloa tarrapainoomme

Tarrapainomme sijaitsee Espoon Tillinmäessä. Meillä käytössä oleva UV-fleksopainomenetelmä takaa paitsi nopeuden myös erinomaisen painojäljen. Tarratuotantomme pyörii tehokkaasti kahdessa vuorossa, jotta voimme vastata asiakkaidemme tarpeisiin aina ripeästi.

Kun saamme tilauksesi, painoprosessimme käynnistyy välittömästi. Painoalan ammattilaisemme valmistelevat toimittamasi materiaalin painokuntoon. Painolaatat ja stanssipellit tarkastetaan ja varmistetaan niiden virheetön kunto. Valitsemme materiaalivalikoimastamme juuri sinun tarpeeseesi oikeanlaisen tarramateriaalin. Ennen varsinaisen painamisen aloittamista, saat vedoksen tarkastettavaksesi, jonka hyväksymisen jälkeen painamme tarrasi laadukkaasti.

Asiakaskuntamme on laaja ja monipuolinen ja siksi osaamisemme ja tietämyksemme eri toimialojen tarpeista on huippua. Suurimmat asiakastoimialamme ovat ovat kaupan ala ja keskusliikkeet, paperin- ja puunjalostusteollisuus, elintarviketeollisuus, sähkö-, kone- ja metalliteollisuus, lääketeollisuus ja apteekit sekä logistiikka ja varastointi. Elintarviketeollisuus tilaa esim. moniväripainettuja rullatarroja, myyntieräpakkausten blankotarroja sekä lavatarroja. Kaupan alalle taas menee keräily-, koodi-, logistiikka- ja vaakatarroja. Sähkölaitevalmistajille toimitamme mm. UL-hyväksyttyjä polyesteri-rullatarroja. Vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin monipuolisesti aina etiketin suunnittelusta valmiiseen painotuotteeseen asti. 

Asiakkaamme haluavat yhä useammin ympäristöystävällisiä tarroja, joiden valmistuksessa on käytetty uusiutuvia tai kierrätysraaka-aineita, ja joiden käyttö vähentää syntyvän roskan määrää. Tarrojen ja etikettien raaka-ainevarastostamme löytyy lähes jokaiseen käyttötarpeeseen ympäristöystävällisiä tuotteita.

Me Informassa haluamme olla kotimainen vaihtoehto ja siksi työllistämme painoalan ammattilaisia täällä Espoossa. Informan tuotanto- ja logistiikkaosastolla työskentelee 14 ammattilaista. Heistä 11 painossa ja loput logistiikan puolella. Asiakkaamme myös arvostavat kotimaisuuttamme!

Tarvitsetko apua?
Tiimimme on valmis vastaamaan kipeeriinkin kysymyksiin!

Mikko Jaakkola

Avainasiakaspäällikkö

elintarvike-, juoma-, tekstiiliteollisuus, tukku ja vähittäiskauppa, logistiikka, terveyspalvelut

+358 207 208 260
mikko.jaakkola@informa.fi

Sami Paldanius

Avainasiakaspäällikkö

elintarvike-, juoma- ja lääketeollisuus, puu-, paperi-, kumi-, sekä rakennusteollisuus

+358 207 208 257
sami.paldanius@informa.fi

Pauliina Sandberg

Myyntineuvottelija

+358 207 208 212
pauliina.sandberg@informa.fi

Päivi Glöersen

Myyntineuvottelija

+358 207 208 259
paivi.gloersen@informa.fi