Siirry suoraan sisältöön

Musteet ja ohentimet

Mustesuihkumerkintälaitteen malli ja tyyppi sekä merkittävä kohde ja materiaali määrittävät oikean musteen ja ohetimen valinnan.

Jatkuvakiertoiset musteet

Markem-Imajen laitteille erilaisiin käyttötarkoituksiin mm. elintarvikepakkausten merkintään. Vesipestäviä musteita käytetään esim. vesipestäviin kierrätyspulloihin tai Transbox-laatikoihin. Termokromi-musteita käytetään ilmaisemaan lämpötilan muutos vaihtamalla väriä. Herkille tuotteilla taas käytetään vesi-ja alkoholipitoisia musteita. Pigmenttimusteita käytetään, kun tarvitaan esim. mustaan pohjaan valkoinen tai värillinen merkintä. Myös vulkanoinnin kestäviä musteita on saatavana.

Patruunamusteet

Patruunamusteita käytetään Markem-Imajen 1000-sarjan laitteissa. Nopeasti kuivuva muste. helposti vaihdettavat ja likaamattomat väripatruunat. patruunamusteet soveltuvat useimmille materiaaleille korkean resoluution tulostukseen. 

Kuumavahamusteet

Kuumavahamusteita käytetään Markem-Imajen vahamerkintälaitteissa. Vahamusteet ovat myrkyttömiä ja ympäristöystävällisiä ja sopivat mm. suoran elintarvikemerkintään. Sopivat hyvin myös luottimen- ja kuumeuudenkestävään tulostukseen. 

Mustetilaukset ja kyselyt suoraan:

+358 207 208 207

tilaukset@informa.fi