Merkintäratkaisut - Kumi ja muovi

Etiketöinti

Etiketöinti tapahtuu manuaalisesti tai automaattisesti, riippuen tuotantomääristä sekä tarvittavasta nopeudesta. Meiltä löydät ratkaisut jokaiseen tarpeeseen, valikoimastamme löytyvät etikettitulostimet, laitteet automaattiseen etiketin kiinnitykseen sekä myös etiketit ja muut tulostustarvikkeet.

Mustesuihkutulostus

Mustesuihkuteknologioista toimialalle soveltuvat parhaiten etupäässä tuotteiden ja tuotepakkausten merkintään tarkoitetut jatkuvakiertoiset mustesuihkutulostimet. Mustesuihkumerkintä tapahtuu automaattisesti ja soveltuu korkeisiinkin tuotantonopeuksiin. Valikoimastamme on saatavilla erilaisia musteita erilaisiin kohteisiin ja olosuhteisiin, myös eri värejä.

Kalvotulostus

Kalvotulostimia käytetään suhteellisen yksinkertaisten ja yksiväristen merkintöjen tekemiseen muovisille pakkauskalvoille ja folioille. Ne soveltuvat myös etiketeille, kartongille tai paperille tehtävään tulostukseen. Kalvotulostus tapahtuu automaattisesti ja soveltuu korkeisiinkin tuotantonopeuksiin. Valikoimastamme on saatavilla erilaisia lämpösiirtofolioita erilaisiin kohteisiin ja olosuhteisiin, myös eri värejä.

Lasermerkintä

Lasemerkintä on kustannustehokas, siisti ja pitkälti huoltovapaa merkintätekniikka. Toimialalle soveltuvat kaikki lasertulostintekniikat eli CO2, kuitu (fiber) ja yag. Lasertulostus tapahtuu toimialalla yleensä automaattisesti. Tutustu laitteisiimme tarkemmin.

Toimialalle tyypillistä

Merkinnät: 
Viivakoodit, 2D-koodit, logot, teksti.
Merkittävät materiaalit: 
Muovit, kumit, pakkausmateriaalit, tarrat.
Erityispiirteet: 
Suuri nopeus ja volyymi, toisaalla lyhyet sarjat isoilla kappaleilla.
Erityissovelluksia: 
Muoviputkien merkintä laserilla, erikoisetiketit joilla korkea lämpötilojen ja kemikaalien kesto.

Esimerkkiratkaisuja

Automaattinen merkintä ruiskuvalun yhteydessä vähentää työvaiheita ja vapauttaa aikaa ja resursseja. Viivakooditarralla automaattisesti etiketöidyn tuotteen luettavuus on erinomainen hyvän tarkkuuden ja kontrastin ansiosta. Automaattisesti merkityt tuotteet viestivät korkeasta laadusta, kun merkintä on yhtenäistä ja tarkkaa. Mustesuihku- ja lasertulostimilla saavutetaan erinomainen tulos, kun käytettävät ratkaisut on valittu oikein.

Ratkaisumme toimialoittain