Siirry suoraan sisältöön

Jatkuvakiertoiset mustesuihkutulostimet

CIJ Continuous InkJet

Markem-Imajen jatkuvakiertoiset mustesuihkutulostimet on tarkoitettu vaativiin ympäristöihin kumi-, muovi-, lasi-, metalli- ja pahvipintojen merkintään tai tulostamaan jopa suoraan elintarvikkeille. Saatavilla laaja valikoima musteita, myös ympäristöystävällisiä ja työturvallisia  liuotinvapaita musteita.

Tutustu huipputuotteisiimme

Markem-Imaje 9330

Marken-Imaje 9330 on edullinen työjuhta kaikenkokoisille yrityksille!

Laitteessa yhdistyvät erinomaisesti pienet käyttö- ja huoltokustannukset sekä kilpailukykyinen edullinen hinta. Siinä on erittäin vähäinen liuottimen kulutus. Laitteessa voi käyttää ympäristöystävällisiä liuotinvapaita musteita. Sen voi huoltaa itse, osien vaihto on helppoa ja kätevää. Laite on erittäin toimintavarma ja huoltoväli on pitkä.

Markem-Imaje 9330 on tehty tämän päivän merkintätarpeisiin. Se on järkevä ratkaisu merkintään järkevään hintaan!

Tekniset tiedot (Pdf)

Markem-Imaje 9750

Erikoisominaisuuksien mustesuihkumerkintälaite vaativiin merkintätarpeisiin. 

9750 on suunniteltu käytettäväksi kaikkein haastavimmissa tuotantoympäristöissä. Sitä voidaan käyttää merkintään kuumissa, kylmissä, kosteissa tai pölyisissä tuotantoympäristöissä. 9750 sopii erityisen hyvin käytettäväksi silloin, kun tarvitaan mm. erivärisiä merkintöjä, erityisen pienikokoista merkintää tai tuotantolinja on supernopea. Laitteessa on erityisesti otettu huomioon kokonaiskustannus- ja elinkaariajattelu.

9750 säästää selvästi huoltokustannuksissa, koska laitteessa on vaihdettavat yksittäiset osat. Ei siis kalliita tiuhaan toistuvia moduulien (core) vaihtoja. Laitteessa oleva kulutustarvikkeiden säästötila vähentää musteenkulutusta ja jätettä. Markem-Imajen kehittämien musteiden koostumukset auttavat vähentämään laitteen ohentimenkulutusta, joten haihtuvien orgaanisten yhdisteiden päästöt ovat jopa 50 % pienemmät kuin muissa laitteissa. Tämä parantaa käyttäjien työturvallisuutta ja auttaa asiakaitamme saavuttamaan asettamiaan ympäristötavoitteita.

Laitteessa on helppokäyttöinen 10” värikosketusnäyttö. Navigointi on helppoa ja nopeaa, intuitiivinen valikkorakenne nopeuttaa tulosteiden valintaa ja lyhentää töiden välisiä seisokkeja. Helposti seurattavat opetusohjelmat auttavat päivittäisessä toiminnassa.

Laitteen etädiagnostiikka mahdollistaa ennustavan huollon ja auttaa maksimoimaan käytettävyyden sekä saavuttamaan optimaalisen tuotantokyvyn.

Tekniset tiedot (Pdf)

Kysy lisää

Timo Tornberg

Avainasiakaspäällikkö

elintarvike-, juoma- ja tekstiiliteollisuus

+358 207 208 262
timo.tornberg@informa.fi

Jari Kyllönen

Avainasiakaspäällikkö

metsä-, puu- ja sahateollisuus, lääketeollisuus ja terveysteknologia-ala sekä graafinen teollisuus 

+358 207 208 243
jari.kyllonen@informa.fi

Jari Hanén

Avainasiakaspäällikkö

liha- ja kalateollisuus, hedelmien ja kasvisten jalostus

+358 207 208 211
jari.hanen@informa.fi

Jaakko Ahtila

Myyntipäällikkö

Markem-Imaje- ja Solaris-tuotteet

+358 207 208 266
jaakko.ahtila@informa.fi

Petteri Mäkelä

Avainasiakaspäällikkö

metsä-, puu-, rakennusaine-, metalli-, kumi-, muovi- ja kemianteollisuus, sähkölaitteiden valmistus

+358 207 208 222
petteri.makela@informa.fi