Siirry suoraan sisältöön

Avoimet työpaikat

Informa Oy on Suomen suurin merkintälaitteiden, -ohjelmien ja -materiaalien toimittaja. Vuonna 1989 perustettu yritys kehittää ja toimittaa kattavia merkintä- ja tiedonkeruuratkaisuja tuotannon ja logistiikan käyttöön tehostaen ja digitalisoiden asiakkaidensa prosesseja. Lisää tietoa Informasta löydät täältä: https://www.informa.fi.

Informa kuuluu johtavaan pohjoismaiseen merkintä- ja tiedonkeruualan konserniin, Lexit Groupiin ja toimii sen suomalaisena tytäryrityksenä. Informassa yhdistyvät PK-yrityksen ketteryys sekä kansainvälisen konsernin leveät hartiat. Informan asiakkailla on käytössään koko Lexit Groupin osaaminen, ratkaisuvalikoima ja resurssit. Lexit Groupin avulla Informa pystyy palvelemaan asiakkaitaan paikallisesti kaikissa Pohjoismaissa. Voit lukea lisää Lexit Groupista täältä: https://www.lexitgroup.com.

AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖ

Haemme Informa Oy:hyn avainasiakaspäällikköä merkintälaitteiden ja -ohjelmistojen myyntiin keskittyvään myyntitiimiimme. Mukavat työkaverit odottavat jo innolla sinua joukkoomme!

Tehtävänäsi on huolehtia vastuullesi tulevien valmistavan teollisuuden eri toimialojen asiakkuuksista. Asiakaskuntasi koostuu sekä pitkäaikaisista olemassa olevista asiakkuuksistamme että tekemäsi uusasiakashankinnan tuloksena syntyvistä uusista asiakkuuksista. Työsi lopputuloksena asiakkaasi saavat tuntuvaa lisäarvoa merkintäprosessiensa digitalisoitumisen ja tehostumisen muodossa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn asiakkainasi kotimaan eturivin yritykset sekä vastuullisen ja itsenäisen roolin vakavaraisessa suomalaisessa PK-yrityksessä ja pohjoismaisessa konsernissa. Meille henkilöstön viihtyvyys ja hyvinvointi ovat todella tärkeitä, mikä näkyy tarjoamissamme henkilöstöeduissa (mm. liikunta- ja kulttuurietu sekä kattavat työterveyspalvelut) ja pitkinä työsuhteina.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta mielellään teknisten laitteiden tai ohjelmistojen myynnistä sekä sitä tukevaa koulutustaustaa. Motivoidut tavoitteellisesta ja ahkerasta työskentelystä. Olet ulospäin suuntautunut ja nautit asiakkaiden kanssa työskentelemisestä pitkäjänteisesti. Sinulla on hyvät englannin kielen taidot ja olet valmis matkustamaan lähinnä kotimaassa.

Kiinnostuitko tehtävästä tai heräsikö siitä kysyttävää? Ole rohkeasti yhteydessä! Hakemuksia ja yhteydenottopyyntöjä vastaanottaa toimitusjohtaja Eero Kytölä, eero.kytola@informa.fi