Siirry suoraan sisältöön

Erikoisominaisuuksien mustesuihkumerkintälaite vaativiin merkintätarpeisiin. 

9750 on suunniteltu käytettäväksi kaikkein haastavimmissa tuotantoympäristöissä. Sitä voidaan käyttää merkintään kuumissa, kylmissä, kosteissa tai pölyisissä tuotantoympäristöissä. 9750 sopii erityisen hyvin käytettäväksi silloin, kun tarvitaan mm. erivärisiä merkintöjä, erityisen pienikokoista merkintää tai tuotantolinja on supernopea. Laitteessa on erityisesti otettu huomioon kokonaiskustannus- ja elinkaariajattelu.

9750 säästää selvästi huoltokustannuksissa, koska laitteessa on vaihdettavat yksittäiset osat. Ei siis kalliita tiuhaan toistuvia moduulien (core) vaihtoja. Laitteessa oleva kulutustarvikkeiden säästötila vähentää musteenkulutusta ja jätettä. Markem-Imajen kehittämien musteiden koostumukset auttavat vähentämään laitteen ohentimenkulutusta, joten haihtuvien orgaanisten yhdisteiden päästöt ovat jopa 50 % pienemmät kuin muissa laitteissa. Tämä parantaa käyttäjien työturvallisuutta ja auttaa asiakaitamme saavuttamaan asettamiaan ympäristötavoitteita.

Laitteessa on helppokäyttöinen 10” värikosketusnäyttö. Navigointi on helppoa ja nopeaa, intuitiivinen valikkorakenne nopeuttaa tulosteiden valintaa ja lyhentää töiden välisiä seisokkeja. Helposti seurattavat opetusohjelmat auttavat päivittäisessä toiminnassa.

Laitteen etädiagnostiikka mahdollistaa ennustavan huollon ja auttaa maksimoimaan käytettävyyden sekä saavuttamaan optimaalisen tuotantokyvyn.

Tekniset tiedot (Pdf)