Merkintäratkaisut - Metalli

Etiketöinti

Etiketöinti tapahtuu manuaalisesti tai automaattisesti, riippuen tuotantomääristä sekä tarvittavasta nopeudesta. Meiltä löydät ratkaisut jokaiseen tarpeeseen, valikoimastamme löytyvät etikettitulostimet, laitteet automaattiseen etiketin kiinnitykseen sekä myös etiketit ja muut tulostustarvikkeet.

Mustesuihkutulostus

Mustesuihkuteknologioista toimialalle soveltuvat parhaiten etupäässä tuotteiden ja tuotepakkausten merkintään tarkoitetut  jatkuvakiertoiset mustesuihkutulostimet. Mustesuihkumerkintä tapahtuu automaattisesti ja soveltuu korkeisiinkin tuotantonopeuksiin. Valikoimastamme on saatavilla erilaisia musteita erilaisiin kohteisiin ja olosuhteisiin, myös eri värejä.

Lasermerkintä

Lasemerkintä on kustannustehokas, siisti ja pitkälti huoltovapaa merkintätekniikka. Toimialalla yleisimmin käytetyt lasertulostintekniikat on kuitu (fiber) ja yag. Lasertulostus tapahtuu toimialalla joko manuaalisesti tai automaattisesti. Tutustu laitteisiimme tarkemmin.

Merkinnän tarkistus

Merkintöjä tehtäessä kannattaa myös niiden laatua, luettavuutta ja sisällön oikeellisuutta valvoa. Tuotantolinjaan asennettava tarkistuslaite varmistaa salamannopeasti,
että jokainen koodi tai merkintä on lukukelpoinen ja vältytään kalliilta reklamaatioilta ja takaisinkutsuilta.

Toimialalle tyypillistä

Merkinnät: 
Viivakoodit, 2D-koodit, logot, teksti.
Merkittävät materiaalit: 
Metallit, tarrat.
Erityispiirteet: 
Merkintöjen pysyvyys, lyhyet tuotantosarjat.
Erityissovelluksia: 
Laser-merkintä metalliin.

Esimerkkiratkaisuja

cab Hermes tuotetarroille ja tyyppikilville. Kompaktit Hermes-tarratulostimet ovat helposti sijoitettavissa suoraan valmistuslinjaan. Saatavilla on applikaattorityypit kaikille tuotteille automaattiseen merkintään paikalla tai liikkeessä. Tulostustarkkuus valittavissa tarpeesi mukaan 203, 300 tai 600 dpi.

Ratkaisumme toimialoittain