Merkintäratkaisut - Kaapeli

Etiketöinti

Etiketöinti tapahtuu manuaalisesti tai automaattisesti, riippuen tuotantomääristä sekä tarvittavasta nopeudesta. Meiltä löydät ratkaisut jokaiseen tarpeeseen, valikoimastamme löytyvät etikettitulostimet, laitteet automaattiseen etiketin kiinnitykseen sekä myös etiketit ja muut tulostustarvikkeet.

Mustesuihkutulostus

Mustesuihkuteknologioista toimialalle soveltuvat parhaiten jatkuvakiertoiset mustesuihkutulostimet. Mustesuihkumerkintä tapahtuu automaattisesti ja soveltuu korkeisiinkin tuotantonopeuksiin. Valikoimastamme on saatavilla erilaisia musteita erilaisiin kohteisiin ja olosuhteisiin, myös eri värejä.

Lasermerkintä

Lasemerkintä on kustannustehokas, siisti ja pitkälti huoltovapaa merkintätekniikka. Toimialalla yleisimmin käytetyt lasertulostintekniikat on kuitu (fiber) ja yag. Lasertulostus tapahtuu toimialalla automaattisesti. Tutustu laitteisiimme tarkemmin.

Toimialalle tyypillistä

Merkinnät: 
Kaapelin tyyppimerkinnät ja pituustieto, standardit, logot, viivakoodi, 2D-koodi.
Merkittävät materiaalit: 
Muovi, kumi, tarrat.
Erityispiirteet: 
Suuri nopeus, integrointi valmistuslaitteisiin.
Erityissovelluksia: 
Merkintä kaarevalle pinnalle.

Esimerkkiratkaisuja

Kaapelimerkinnät mustesuihkutulostimella. Markem-Imajen 9450 E -tulostimeen on saatavissa erityismusteet useammissa väreissä, haastavimmillekin materiaaleille. Tulostimen käyttökustannukset ovat markkinoiden alhaisimmat ja käytettävyys erittäin korkea.     

Ratkaisumme toimialoittain