Siirry suoraan sisältöön

Paras pakollinen paha

Merkintä on pakollista. Mitään myytäviä tuotteita ei voi tässä maailmassa valmistaa tai pakata ilman tuote- ja pakkausmerkintöjä. Se pitää hoitaa ja se kannattaa hoitaa mahdollisimman hyvin ja tehokkaasti eikä ajatella sitä vain pakollisena pahana!

Merkinnän asiantuntijaorganisaatio

Informa on merkinnän asiantuntijaorganisaatio ja meidän tehtävänämme on kertoa asiakkaillemme tätä merkinnän ilosanomaa sekä auttaa asiakkaitamme saamaan merkinnästä jopa kustannussäästöjä ja sitä kautta kilpailuetua. Meidän puoleemme voi aina kääntyä, kun tarvitsee apua ja neuvoa.

Katso asiantuntijamme yhteystiedot

Pelkästään merkinnänhallintaohjelmiston käyttöönotolla voidaan pienentää IT-kustannuksia sekä laadunvarmistuksen kustannuksia. Se nopeuttaa etikettipohjiin tehtäviä muutoksia ja poistaa virheet sekä suunnittelemattomat tuotantokatkokset. 

Tutustu ohjelmistotiimimme toimintaan

Tehokkaat ja nopeat merkintälaitteet toimivat työjuhtina. Informa edustaa johtavia maailmanluokan merkintälaitevalmistajia. Tämän vuoksi pystymme tarjoamaan asiakkaillemme aina viimeisimmän ja parhaan teknologian. Informan yhden luukun -periaate tarkoittaa sitä, että meidän kauttamme asiakkaamme saavat kaiken tarvittavan aina etiketöintiratkaisuista mustesuihkumerkintään asti sekä lisäksi myös oman tarrapainomme valmistamat tarrat ja etiketit. Näin asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen hyödyn kaikkien laitteiden, materiaalien ja ohjelmistojen yhteensopivuudesta.

Informan digikartoitus on maksuton konsultoiva kartoitusohjelma, jonka avulla löydämme asiakkaan merkinnän kipukohdat. Ohjelma selvittää merkinnän digitalisaation nykyisen tason. Kartoitus laskee myös saavutettavat kustannussäästöt ja antaa suosituksia digitalisaation edistämiseen. Maksuttomaan digikartoitukseen voit ilmoittautua digi@informa.fi

Lisää digikartoituksesta voit lukea täältä.