RFID-älymerkintä

Tarjoamme UHF Gen2, HF (13,56 MHz) ja NFC -tunnisteilla varustettuja tarroja sekä blankoina että esipainettuna. Materiaalivalikoima on varsin kattava aina säänkestäviin synteettisiin pintamateriaaleihin. 

RFID-tekniikkaa hyödyntävien laitteiden ja tunnisteiden kehittyessä, on erilaisten ratkaisujen määrä kasvanut.  Investointi erityisesti järjestelmiin ja tunnisteisiin on tänä päivänä edullisempaa. Suosituista lämpösiirtotulostimistamme on saatavissa UHF Gen2  RFID -tunnisteita koodaavat versiot. UHF Gen2 (~869 MHz) -tulostimien lisäksi toimitamme myös ohjelmistot ja etiketöintilaitteet.

RFID-tunniste voidaan tarvittaessa lukea metrienkin päästä ilman suoraa näköyhteyttä ja useamman materiaalityypin läpi luettaville radiotaajuisille tunnisteille on löytynyt paljon uusia sovelluskohteita. Passiivisilla UHF-tunnisteilla voidaan täydentää visuaalisesti ja viivakoodein merkittyjä tuotteita logistiikassa ja näin tehostaa materiaalivirtojen seurantaa etäluennalla. Sisäisen kierron ja esim. valmisteiden eri tuotannon vaiheiden ohjaukseen tehtävissä ratkaisuissa visuaaliset merkinnät ovat mahdollisesti kokonaankin korvattavissa RFID-tekniikan avulla.


 

PYYDÄ TARJOUS