Painetut tarrat

Tarrapainomme Espoossa on perustettu vuonna 1988 lähinnä pakkaavaa teollisuutta varten. Olemme toimittajana kaupan alalla ja teollisuuden eri sektoreilla logistiikkaa myöten. Nykypäivänä tarjontamme on hyvin laaja. Panostamme erityisesti laatuun ja toimintavarmuuteen, minkä mahdollistaa samassa talossa sijaitsevat materiaali-, painotyö-, jälkikäsittely- sekä merkintälaiteasiantuntijat. Töiden valvonta on helppoa ja tiedonkulku nopeaa.                                      

Korkeatasoiset ja moniväriset tarrat painetaan UV-fleksopainokoneilla. Painamisen lisäksi on mahdollista tehdä mm. kylmäfoliointia, taustapainatuksia, laminointeja, liiman kuoletuksia, perforointeja, arkituksia sekä monipuolisia stanssauksia. Painojälki on erittäin korkealaatuista flexo–painatusta, joka kestää kriittisimmänkin vertailun. Pystymme painamaan rullille, arkeiksi tai taitetuiksi nipuiksi kahdeksalla painovärillä.

Tulostustarkoitukseen voimme tehdä esipainettuja tarroja, mihin asiakas voi tulostaa vaihtuvia tietoja (päivämäärä, sarja/eränro, viivakoodi jne.)

Nopeat ja täsmälliset toimitusajat ovat kunnia-asiamme. Dynaamisena organisaationa pystymme reagoimaan nopeasti asiakkaittemme muuttuviin tarpeisiin. Asiantunteva ja palveleva henkilöstömme on käytettävissänne ja auttaa aina suunnittelusta alkaen tarvitsemienne tuotteiden toteuttamisessa. 

Toimitamme myös kerrostarroja. Tarran vihkomainen rakenne ja 2-puolinen painatus tarjoavat lisää painopinta-alaa esim. tuotetiedoille, käyttöohjeille, kieliversioille. Oivallinen myös arvontatarraksi.

PYYDÄ TARJOUS