Luotettavien merkintäratkaisujen edelläkävijä. Informalta.

Etikettitulostimet

Zebra-etikettitulostimella tarraetiketit pakkaukseen kuin pakkaukseen

Zebralla tulostat vaivattomasti logistiikkaetiketit ryhmäpakkauksiin ja lavakuormiin. Myös etikettien tulostus eri alojen kappaletavarapakkauksiin, kuten elektroniikka-, lääke-, kemikaali-, muovi-, kumi- tai puutavaraan yms. hoituu tehokkaasti.

Erotu eduksesi tarralla

Tarjoamme innovatiivisia, luovia ja erottuvia merkintäratkaisuja

Valmistamme toimittamamme tarrat itse tarrapainossamme laadukkaista materiaaleista. Meillä on kokemusta erilaisista merkinnöistä ja etikettiratkaisuista jo vuosikymmenten ajalta. Hallitsemme kaiken tyyppiset tarroitukset: pakkauksen eri puolille tarroittamisen, tarrojen taittumisen pohjasta sivun ja pakkauksen päälle, monikerrostarrat, vihkotarrat jne.

Valmiit ratkaisut

Käyttötarkoitukseen optimoidut kokonaisratkaisut

Sovitamme asiakkaalle toimivimman kokonaisratkaisun tarjoamastamme. Toimitamme merkintälaitteiden lisäksi ohjelmistot ja materiaalit, sekä vastaamme asennuksesta, huollosta ja tukitoiminnoista – kaikki saumattomasti tuotantoon integroiden.

Olemme sertifioitu, täyden palvelun Zebra-kumppani

Informalta saat kaikki Zebran tuotteet ja niille täydet asennus- ja huoltopalvelut sekä varaosat.

Elintarvikkeisiin EU-direktiivien mukainen merkintä

Informa auttaa asiakasta toteuttamaan EU-direktiivien mukaiset tuotemerkinnät.

Elintarvikealalla toimijoiden on noudatettava direktiiviä 169/2011, jonka tarkoitus on selventää tuotteen tarkka sisältö ja alkuperä kuluttajalle ja siten valvoa tämän etuja.

Kemikaalien CLP-asetusten mukaiset merkinnät

EU:n CLP-asetuksella varmistetaan, että kemikaaleihin liittyvistä vaaroista ilmoitetaan selkeästi sekä työntekijöille että kuluttajille kemiallisten aineiden luokituksilla ja merkinnöillä.

Asetuksen mukaisesti kemikaalien vaarat ilmoitetaan vakiolausekkeina ja varoitusmerkkeinä varoitusetiketeissä ja käyttöturvallisuustiedotteissa. CLP-asetus säätelee tuotteen luokitusta, merkintöjä ja pakkaamista.

Informalta GS1-standardin mukaiset merkinnät pakkauksiin

Päivittäistavarakaupat edellyttävät kasvavassa määrin GS1-standardin mukaisia lavalappuja ja lähetyslistoja tavarantoimittajiltaan.

GS1-standardi yksilöi tuotteet ja pakkaukset ja antaa mahdollisuuden lisäksi täsmentää mm. tuotteen valmistusajankohtaa ja alkuperää.
GS1-järjestelmä mahdollistaa lisäksi toimitusketjun tehostamisen ja automatisoinnin. Sen avulla hallitaan tehokkaasti jäljitettävyyttä ja parannetaan tuoteturvallisuutta.

Informa on etiketöinnin ja merkinnän ammattilainen, jolla on valmiit ratkaisut merkintöjen toteuttamiseen kaikenkokoisille yrityksille. Autamme ja opastamme merkintöjen saattamisessa GS1-standardin mukaisiksi ja toimitamme tarvittavat tulostimet, ohjelmistot, etiketit sekä värinauhat.

Logistinen merkintä / case: Ruokakesko luottaa Informaan

Ruokakeskon varastotavaran merkitseminen vaatii pitkälle kehittynyttä etiketöintijärjestelmää. Tilauserien tuotteisiin tehtävä tarratulostus on oltava helppoa, tehokasta ja sujuvaa. Tiedon kulkeminen luotettavasti ja ripeästi logistiikka-ketjussa edellyttää toimivaa merkintäjärjestelyä.

Tämän vuoksi Ruokakesko on valinnut kumppanikseen Informan. Informa toimittaa asiakkaalleen tarratulostimet, tarramateriaalit ja säännöllisen ennakoivan huollon sekä tukipalvelut. Näin Ruokakesko saa kaikki tarvittavat palvelut ja asiantuntemuksen yhdeltä ja samalta toimijalta – joustavasti. Yhteistyö Informan kanssa säästää asiakkaalta huomattavasti aikaa, huolta ja vaivaa – liiketoiminnalle tämä merkitsee roimia kustannus-säästöjä ja tehokkuutta.

Tehokkuutta ERP:iin liitetyllä etiketöintiratkaisulla

NiceLabel -tuotteet ovat Informan vakiotuotteita etikettitulostukseen liittyvissä integroinneissa, joissa vaaditaan toimintavarmuutta ja joustavuutta.

Informa on toimittanut Suomessa, Venäjällä ja Baltiassa toimivalle vähittäistavarakaupalle järjestelmän hintalappujen, hyllynreunaetikettien sekä verkkokaupan lähetteiden tulostukseen.

NiceLabel on kytketty asiakkaan ERP-järjestelmään, jonka kautta tulostetaan hintalappuja ja lähetteitä. Raporteista nähdään tulostimien käyttöaste, jolloin voidaan seurata etikettien kulutusta tai jopa ennakoida huoltotarpeita. Etikettipohjat voidaan myös turvallisesti tallentaa NiceLabeliin.

Lavatarraratkaisu Informalta

Informa toimittaa asiakkaalleen lavatarrajärjestelmät, jotka parantavat logistiikkaketjun toimintavarmuutta ja kustannustehokkuutta.

Lisäksi asiakkaamme voivat varmistua asiantuntemuksemme pohjalta siitä, että lavatarrat sisältävät sekä vaaditut että suositellut tiedot asianmukaisesti merkittyinä.

Lava suositellaan merkittäväksi aina lavatarralla, joka yksilöi lavan ja sisältää jäljitettävyyden kannalta tarpeelliset tiedot lavan sisällöstä. Lavatarran automaattisella luennalla logistiikkaketjun seuraaminen on kustannustehokasta. Lavatarra sisältää tarpeelliset tiedot norminmukaisesti ryhmiteltynä. Toimitamme myös eurooppalaisen ELL-standardin mukaiset tarratulostimet.

Informalta laadukkaat merkinnät kappaletavarateollisuudelle

Informa toimittaa laadukkaat ja asianmukaiset kappaletavaramerkinnät alalle kuin alalle. Asiakkainamme ovat mm. elektroniikka-, metalli-, konepaja-, puusepän- ja vaateteollisuuden toimijat.

Toimittamamme tarrat, laite- ja tyyppikilvet sisältävät kaikki tarvittavat tuotetiedot, kuten sarjanumeron ja muut asianmukaiset tekniset tiedot, elektroniikka-, metalli- ja konepajateollisuuteen. Materiaalit ovat laadukkaat ja kestävät, kuten Informan tarrat aina. Puusepäntuotteisiin ja vaateteollisuuteen tarkoitetut tarrat ja tuotelaput yksilöivät tuotteen.

Zebran teollisuustulostimet ovat jo käsite vaativassa teollisessa kappaletavaramerkinnässä. Valikoimasta löydät aina olosuhteisiin ja merkintätarpeisiin sopivan tulostimen.

Automaattinen etiketöinti

Automaattisella etiketöinnillä voidaan nopeuttaa tuotteiden merkintää huomattavasti. Informa toimittaa järjestelmät sekä etikettien automaattiseen tulostukseen että niiden kiinnitykseen Zebran ZE500-tulostinmoduuliin pohjautuen.

Tulostinmoduuli on varustettu etiketin kiinnitykseen tarkoitetulla applikaattorilla – saatavilla on isku-, puhallus- ja telausapplikaattori.

Zebran merkintätuotteet Informalta.

ZT400-sarja on suunniteltu kestävään ja luotettavaan tulostukseen vaikeissa olosuhteissa. Laitteessa on paljon kehittyneitä ominaisuuksia, kuten RFID-valmius. ZT400 sopii monenlaisiin sovelluksiin.

ZT400 on täysin metallirakenteinen tulostin. Etiketin lataus sivulta vähän tilaavievän taittuvan sivukannen kautta. Tulostimessa vakiona USB, RS232, Ethernet ja Bluetooth®-liitynnät. Tulostimen innovatiivisen LinkOS®-käyttöliittymän kautta voit joustavasti yhdistää, hallita ja ylläpitää tulostinta missä sitten oletkaan.
ZT420

Kestävä, luotettava ja huippunopea tulostin leveille (A5) tarroille haastaviinkin olosuhteisiin.

Tulostin on suunniteltu kestämään vaikeissa ja tuotantokriittisissä olosuhteissa. Tulostimessa on paljon kehittyneitä ominaisuuksia kuten RFID-valmius ja valaistu etikettirata. Tulostusleveys 168 mm. Värinauhan pituus 450 m. Taustavalaistu graafinen LCD-näyttö.
Tarkkuudet 203 ja 300 dpi.

ZT410

Kestävä, luotettava ja huippunopea tulostin haastaviinkin olosuhteisiin.

ZT410 on suunniteltu kestämään vaikeissa ja tuotantokriittisissä olosuhteissa. Tulostimessa on paljon kehittyneitä ominaisuuksia kuten RFID-valmius ja valaistu etikettirata. Tulostusleveys 104 mm, värinauhan pituus 450 m. Taustavalaistu graafinen LCD-näyttö.
Tarkkuudet 203, 300 ja 600 dpi. Tulostusnopeus jopa 356 mm/s.

ZT200-sarja tarjoaa edullista ja luotettavaa tulostusta moniin sovelluksin. Olitpa käyttämässä etikettitulostinta ensi kertaa tai vaihtamassa olemassa olevaa tulostinta uuteen Zebra ZT200-malliin, on sen käyttöönotto helppoa.

Zebran laajan asiakaspalautteen perusteella ja aikaisempien mallien hyvistä kokemuksista on ZT200-sarja kehitetty tyylikkääksi ja vähän tilaa vieväksi. Siinä on vaivattomat ja helposti ymmärrettävät asetukset ja se on helppo huoltaa ja ylläpitää.
ZT230

Metallirunkoinen, graafisella LCD-näytöllä varustettu mid range -luokan tulostin pitkäaikaiseen käyttöön vaativinkin olosuhteisiin.

Kompaktin ZT200-sarjan suositumpi vaihtoehto ZT230 on täyden koon (Ø 203 mm) materiaalikapasiteetilla ja 450 m värinauhapituudella varustettu tulostin kevyeen ja keskiraskaaseen käyttöön. Opastavalla graafisella LCD–näytöllä, taittuvalla suojakannella ja sivusta ladattavilla materiaaleilla varustettu tulostin on helppo ja miellyttävä käyttää. Vaihtoehtoiset tarkkuudet 203 ja 300 dpi.

ZT220
Metallirunkoinen mid range -luokan tulostin pitkäaikaiseen käyttöön vaativinkin olosuhteisiin.

Kompaktin ZT200-sarjan edullisempi vaihtoehto ZT220 on täyden koon (Ø 203 mm) materiaalikapasiteetilla varustettu tulostin kevyeen ja keskiraskaaseen käyttöön. Tulostimen runko on metallia, taittuva suojakansi muovia. Ohjauspaneeli on kolmipainikkeinen. Vaihtoehtoiset tarkkuudet 203 ja 300 dpi.