Yritys

Informa Oy on tuote- ja pakkausmerkinnän sekä tiedonkeruun täyden palvelun ratkaisutoimittaja. Toimitamme merkintä- ja tiedonkeruujärjestelmät sekä merkintämateriaalit yli neljännesvuosisadan kokemuksella tuotteiden, tuotepakkausten ja logististen kokonaisuuksien merkintään ja hallintaan. Valmistamme tarrat omassa painossamme – ainoana merkintäjärjestelmien toimittajana Suomessa.

Vahva toimialatuntemuksemme ja laaja-alainen osaamisemme tekevät meistä luotettavan toimittajan yksittäisistä laitteista aina kattaviin kokonaisjärjestelmiin. Laitteiden, ohjelmistojen ja tarvikkeiden lisäksi toimitamme myös kaikki niihin liittyvät asiantuntijapalvelut. Järjestelmien häiriöttömän toiminnan varmistamme sopimuspohjaisilla ylläpitopalveluilla. Omaa tuotantoamme olevat tarrat ja etiketit sekä värinauhat yhdistettynä laiteosaamiseemme takaavat optimaalisen tulostuslaadun ja toimintavarmuuden.

Noudatamme kaikessa toiminnassamme ISO 14001 (ympäristö) sekä ISO 45001 (työterveys ja -turvallisuus) -prosesseja toimintapolitiikkamme mukaisesti.

                       

Vuonna 1935 Stan Avery keksi koneen, jolla pystyi valmistamaan tarroja. Keksintöä rahoitti 100 dollarilla hänen tuleva vaimonsa ja koulunopettaja Dorothy Durfee. Stanley käytti koneen rakentamiseen mm. pesukoneen moottoria, osia ompelukoneesta ja säiläsahaa.

Lue lisää

Eero Kytölä

Toimitusjohtaja
etunimi.sukunimi@informa.fi

Anu Haapanen

Talous
etunimi.sukunimi@informa.fi

Timo Tyyster

Materiaalit ja ostot
etunimi.sukunimi@informa.fi

Marko Vuorinen

Tekniset palvelut
etunimi.sukunimi@informa.fi

Mika Hanén

Ohjelmistot
etunimi.sukunimi@informa.fi