Siirry suoraan sisältöön

Hires-mustesuihkutulostimet

Hires-mustesuihkutulostimilla saadaan selkeät, terävät ja suurikokoiset merkinnät monille eri materiaaleille, kuten esimerkiksi aaltopahville, kartongille, puulle, metallille sekä muoville.

Tutustu huipputuotteisiimme

Markem-Imaje 5940G

Vahamerkintä on täysin myrkytön ja uniikki merkintäteknologia!

Laitteet ovat liuotinvapaita, käyttäjä- ja ympäristöystävällisiä. Niissä on helppokäyttöinen käyttöliittymä sekä värikosketusnäyttö. Helppo ja selkeä valikkorakenne nopeuttaa tulostusten valintoja ja vaihtoja. Laitteessa on 75% suurempi vahamustesäiliö (3,5 l) kuin useimpien kilpailijoiden merkintälaitteissa. Tämän vuoksi 5940G vaatii 43% vähemmän käyttäjien toimia, eikä tuotantolinjaa myöskään tarvitse pysäyttää musteen lisäämisen ajaksi. 5940G:n käyttö pitää myös tuotantotilat ja -ympäristöt puhtaina ja siisteinä, toisin kuin useimmat perinteiset mustesuihkut. Laitteen IP-luokka on 54, joten sitä voidaan käyttää pölyisissä olosuhteissa tai ulkotiloissa.

Touch Dry®-vahamusteissa on korkea optinen tiheys, jonka seurauksena merkinnästä tulee erittäin tarkka ja selkeä. Merkintä myös kuivuu välittömästi ja merkintäjälki säilyy terävänä ja hyvin luettavana. Laitteella voidaan tulostaa kuvia, tekstiä ja viivakoodeja. Musteita on saatavana useita eri värejä, joten myös merkinnässä voidaan korostaa esimerkiksi omaa brändiä ja sen värejä.

Tekniset tiedot (Pdf)

Tiflex HRP R4

Kustannustehokas merkintälaitteisto!

Pienikokoinen laite mahtuu hyvin ahtaisiin linjoihin. Laitteen ohjaus voidaan sijoittaa erilleen tulostusyksiköstä. Laitteessa on mustekasetti, joka voidaan vaihtaa kesken ajon, jolloin linjaa ei tarvitse pysäyttää. 

Käyttöönotto sujuu kätevästi. Laitetta voidaan ohjata kosketusnäytöllä ja helpolla käyttöliittymällä tai se voidaan integroida asiakkaan IT-järjestelmään tai robottisoluihin. Laitteen merkintänopeus voi olla jopa 200 m/min ja merkintöjen korkeus voi olla 50-400 mm. Sillä voidaan merkitä tuotteen sivulle, päälle tai kaltevalle pinnalle. Merkintäsisältö voi olla tekstiä, numeroita, logoja, viivakoodeja, GS1-tunnisteita sekä QR-koodeja.

Tekniset tiedot (Pdf)

Kysy lisää

Timo Tornberg

Avainasiakaspäällikkö

elintarvike-, juoma- ja tekstiiliteollisuus

+358 207 208 262
timo.tornberg@informa.fi

Jari Kyllönen

Avainasiakaspäällikkö

metsä-, puu- ja sahateollisuus, lääketeollisuus ja terveysteknologia-ala sekä graafinen teollisuus 

+358 207 208 243
jari.kyllonen@informa.fi

Jari Hanén

Avainasiakaspäällikkö

liha- ja kalateollisuus, hedelmien ja kasvisten jalostus

+358 207 208 211
jari.hanen@informa.fi

Jaakko Ahtila

Myyntipäällikkö

Markem-Imaje- ja Solaris-tuotteet

+358 207 208 266
jaakko.ahtila@informa.fi

Petteri Mäkelä

Avainasiakaspäällikkö

metsä-, puu-, rakennusaine-, metalli-, kumi-, muovi- ja kemianteollisuus, sähkölaitteiden valmistus

+358 207 208 222
petteri.makela@informa.fi