Merkintäratkaisut - Tekstiilit ja vaatteet

Etiketöinti

Toimialalla käytetään tyypillisesti manuaalista etiketöintiä. Luotettavat ja helppokäyttöiset Novexx ja cab -etikettitulostimet sekä laadukkaat materiaalit takaavat korkealaatuisen tulostusjäljen toimialan sovelluksissa mukaan lukien hoito-ohjelappujen kaksipuoleinen tulostus. Ratkaisuvalikoimaamme kuuluvat myös tehokkaat leikkurit ja pinoajat kartonki- sekä hoito-ohjelapuille. Valikoimastamme löydät myös etiketit ja muut tulostustarvikkeetAutomaattista etiketöintiä käytetään suurille tuotantovolyymeille ja -nopeuksille.

Kalvotulostus

Kalvotulostimia käytetään suhteellisen yksinkertaisten ja yksiväristen merkintöjen tekemiseen muovisille pakkauskalvoille ja folioille. Ne soveltuvat myös etiketeille, kartongille tai paperille tehtävään tulostukseen. Kalvotulostus tapahtuu automaattisesti ja soveltuu korkeisiinkin tuotantonopeuksiin. Valikoimastamme on saatavilla erilaisia lämpösiirtofolioita erilaisiin kohteisiin ja olosuhteisiin, myös eri värejä.

Toimialalle tyypillistä

Merkinnät: 
Pesuohjeet, materiaaliluettelo, viivakoodit, 2D-koodit, logot.
Merkittävät materiaalit: 
Kartonkilaput, tekstiililaput, pakkausmateriaalit, tarrat.
Erityispiirteet: 
Lyhyet tuotantosarjat.
Erityissovelluksia: 
Kartonkilappujen tulostus ja automaattinen pinoaminen.

Esimerkkiratkaisuja

Irrallisten kartonkilappujen tulostus ja pinoaminen onnistuu kätevästi Starcoden FlexX 1000 –laitteella, joka pohjautuu Novexxin 64-sarjan etikettitulostimeen.

Tekstiilinauhojen tulostukseen mm. hoito-ohjelappuja varten soveltuu parhaiten cab:n A4+T -tulostin.

Ratkaisumme toimialoittain