Merkintäratkaisut - Puu ja paperi

Etiketöinti

Etiketöinti tapahtuu manuaalisesti tai automaattisesti, riippuen tuotantomääristä sekä tarvittavasta nopeudesta. Meiltä löydät ratkaisut jokaiseen tarpeeseen, valikoimastamme löytyvät etikettitulostimet, laitteet automaattiseen etiketin kiinnitykseen sekä myös etiketit ja muut tulostustarvikkeet.

Mustesuihkutulostus

Mustesuihkuteknologioista toimialalle soveltuvat parhaiten etupäässä tuotteiden ja tuotepakkausten merkintään tarkoitetut jatkuvakiertoiset mustesuihkutulostimet sekä suurikokoisten tuotteiden tai tuotepakkausten ja ryhmäpakkausten merkintään tarkoitetut hires-mustesuihkutulostimet. Mustesuihkumerkintä tapahtuu automaattisesti ja soveltuu korkeisiinkin tuotantonopeuksiin. Valikoimastamme on saatavilla erilaisia musteita erilaisiin kohteisiin ja olosuhteisiin, myös eri värejä.

Lasermerkintä

Lasemerkintä on kustannustehokas, siisti ja pitkälti huoltovapaa merkintätekniikka. Alalla yleisimmin käytetty lasertulostintekniikka on CO2. Lasertulostus tapahtuu toimialalla yleensä automaattisesti. Tutustu laitteisiimme tarkemmin.

Toimialalle tyypillistä

Merkinnät: 
Viivakoodit, 2D-koodit, logot, teksti.
Merkittävät materiaalit: 
Puu, paperi, pahvi, pakkausmateriaalit, tarrat.
Erityispiirteet: 
Pölyiset olosuhteet, suuri nopeus, isojen kappaleiden merkintä.
Erityissovelluksia: 
Sahatavaran merkintä, paperirullien virhemerkintä.

Esimerkkiratkaisuja

Sahatun ja höylätyn puutavaran merkinnöissä vaaditaan äärimmäistä luotettavuutta vaativissa ympäristöissä. Markem-Imajen merkintälaitteet vastaavat haasteeseen. Mallin 2200 kattavasta valikoimasta löydät kaiken kokoisille tarroille tarkat ja varmatoimiset tulostus/applikointiratkaisut.

Valitse 9000-sarjan CIJ- ja 5000-sarjan hires-mustesuihkut, kun haluat merkinnän suoraan tuotteeseen.

Ratkaisumme toimialoittain