Etikettitulostimet

Informa toimittaa maailman johtavien valmistajien etikettitulostimia pienistä työpistetulostimista raskaisiin A3-koon tulostimiin. Valikoimaan kuuluvat lisäksi erikoistulostimet kuten tekstiilinauhojen, irtoetikettien tai potilasrannekkeiden tulostamiseen tarkoitetut laitteet.
Zebra : Zebra ZD621-lämpösiirtotulostin
Zebra ZD621 -tulostin on helppo asentaa, käyttää ja ylläpitää. Laitteella on huippuominaisuudet, maksimisuorituskyky sekä vertaansa vailla oleva tietoturva. 

Laitetta voidaan käyttää pitkälle tulevaisuuteen. Voidaan liittää kiinteään tai langattomaan verkkoon. Lisää toiminnallisuutta ja käytettävyyttä saadaan, kun tulostimeen liitetään erilaisia lisälaitteita. 

Suosittelemme Zebra ZD621 -tulostinta käytettäväksi erityisesti seuraavissa toiminnoissa:
  • kuljetus- ja logistiikka, lähetys- ja vastaanottotarrojen tulostus 
  • valmistus, lähetys-, vastaanotto- ja välitystarrojen sekä pakkausluetteloiden tulostus
  • vähittäiskauppa, hyllyetikettien, palautustarrojen, hinnanalennustarrojen tulostus
  • apteekit ja terveydenhuolto, resepti-, laboratorio- ja näytetarrojen tulostus, potilastunnisterannekkeiden tulostus sekä veri- ja iv-pussien etikettien tulostus
  • ja monissa muissa käyttökohteissa
Zebra : ZT220
Metallirunkoinen mid range -luokan tulostin pitkäaikaiseen käyttöön vaativinkin olosuhteisiin.

Kompaktin ZT200-sarjan edullisempi vaihtoehto ZT220 on täyden koon (Ø 203 mm) materiaalikapasiteetilla varustettu tulostin kevyeen ja keskiraskaaseen käyttöön. Tulostimen runko on metallia, taittuva suojakansi muovia. Ohjauspaneeli on kolmipainikkeinen. Vaihtoehtoiset tarkkuudet 203 ja 300 dpi.

Zebra : ZT230

Metallirunkoinen, graafisella LCD-näytöllä varustettu mid range -luokan tulostin pitkäaikaiseen käyttöön vaativinkin olosuhteisiin.

Kompaktin ZT200-sarjan suositumpi vaihtoehto ZT230 on täyden koon (Ø 203 mm) materiaalikapasiteetilla ja 450 m värinauhapituudella varustettu tulostin kevyeen ja keskiraskaaseen käyttöön. Opastavalla graafisella LCD–näytöllä, taittuvalla suojakannella ja sivusta ladattavilla materiaaleilla varustettu tulostin on helppo ja miellyttävä käyttää. Vaihtoehtoiset tarkkuudet 203 ja 300 dpi.

Zebra : ZT410

Kestävä, luotettava ja huippunopea tulostin haastaviinkin olosuhteisiin.

ZT410 on suunniteltu kestämään vaikeissa ja tuotantokriittisissä olosuhteissa. Tulostimessa on paljon kehittyneitä ominaisuuksia kuten RFID-valmius ja valaistu etikettirata. Tulostusleveys 104 mm, värinauhan pituus 450 m. Taustavalaistu graafinen LCD-näyttö.
Tarkkuudet 203, 300 ja 600 dpi. Tulostusnopeus jopa 356 mm/s.

Zebra : ZT420

Kestävä, luotettava ja huippunopea tulostin leveille (A5) tarroille haastaviinkin olosuhteisiin.

Tulostin on suunniteltu kestämään vaikeissa ja tuotantokriittisissä olosuhteissa. Tulostimessa on paljon kehittyneitä ominaisuuksia kuten RFID-valmius ja valaistu etikettirata. Tulostusleveys 168 mm. Värinauhan pituus 450 m. Taustavalaistu graafinen LCD-näyttö.
Tarkkuudet 203 ja 300 dpi.

Zebra : ZT600
Kohteisiin, joissa tulostimelta vaaditaan äärimmäistä suorituskykyä ja käytettävyyttä.

Zebra ZT600 sarjan tulostimet jatkavat jo käsitteeksi muodostuneiden Xi sarjan loistavia ominaisuuksia. ZT600 n erinomainen suorituskyky, kestävyys ja korkeatasoinen jälki ovat välttämättömiä, jotta kriittiset toiminnot sujuvat 24/7.
Tätä täydentävät tehokkaat prosessorit ja suurempi muisti.Malleja kaksi: ZT610 (tulostusleveys 104 mm, max resoluutio 600 dpi) ja ZT620 (tulostusleveys 168 mm, max resoluutio 300 dpi).

Novexx Solutions : 64-0x -tuoteperhe

Suorituskykyä, johon kannattaa investoida!  

Novexx 64-sarjan tulostimet ovat ideaali ratkaisu tuotantolaitoksiin, jossa etikettitulostimelle on asetettu korkeat vaatimukset tulostusnopeuden, etikettien vaativan ulkoasun tai suurten tulostusmäärien vuoksi. Tulostimien tehokkaalla värinauhan säästötoiminnolla (Foil Save) saavutetaan useissa tapauksissa merkittäviä kustannussäästöjä. Novexx 64 -tulostimet sopivat erityisen hyvin myös kartonkimateriaalien tulostukseen ja sen optiona saatava leikkuri on erittäin järeä. Saatavilla mallit 64-04, 64-05, 64-06 ja 64-08, tulostusleveyden mukaan.

Novexx Solutions : XLP 504

Novexx XLP 504 -etikettitulostin on täydellinen ratkaisu keskisuuriin etikettitulostustarpeisiin. Monipuolinen XLP 504 sopii monenlaisiin käyttötarkoituksiin tuoteidentifiointi- ja jäljitettävyysprosesseissa pääasiassa tuotteiden ja ryhmäpakkausten merkintään liittyen.

Se toimii sekä suoralämpö- että lämpösiirtotekniikalla ja tulostaa korkealaatuisia viivakoodeja, tekstejä ja kuvia erilaisille etikettimateriaaleille: paperi, PE/PP sekä kartonki. Materiaalin leveys max. 120 mm.

Lue lisää valmistajan sivuilta.

Honeywell : EasyCoder PC43 -sarja

Kevyeen toimistokäyttöön tarkoitetut edulliset tarratulostimet.

PC43-tulostimet ovat hyvä valinta sovelluksiin, joissa tulostimelta edellytetään kompaktia kokoa ja joissa päivittäiset tulostusmäärät ovat pieniä.

Vakiona tulostimeen sisältyy USB-liitännät sekä PC:lle että ulkoiselle laitteelle (kuten näppäimistö, viivakoodinlukija tms.). Muut liitännät (Ethernet, WLAN / Bluetooth, RS-232 ja rinnakkaisportti) ovat helposti lisättävissä jälkikäteen.

Honeywell : EasyCoder PM43
Honeywellin laatua parhaimmillaan. Suunniteltu keskisuurille tulostusmäärille teollisessa ympäristössä.

Tulostimet ovat tukevia ja metallirunkoisia. Materiaalit ovat miellyttävästi vaihdettavissa reilusti aukeavan ja suurella ikkunalla varustetun suojakannen ansiosta. Versio PM43c tarjoaa samat ominaisuudet kompaktimmassa koossa.
Vaihtoehtoiset tarkkuudet 203, 300 ja 406 dpi. Vakiona Ethernet 10/100, RS-232, USB2.0 ja USB Host -liitännät. 

Honeywell : PX4/6ie
PX-tulostimista ei kapasiteetti lopu vaativimmissakaan sovelluksissa.

PX-tulostimet edustavat Honeywellin ja samalla koko tulostinmaailman huippua. Tulostimet sopivat hyvin kaikkein vaativimpiinkin ympäristöihin (kylmä, kostea, kivipöly yms.) ja erittäin luotettavina ne palvelevat myös applikaattoreiden ja täysautomaattisten ratkaisujen tulostimina.   
PX-sarjasta löytyy vaihtoehdot materiaalin leveyksiin 120 mm (PX4) ja 170 mm (PX6) asti.

Honeywell : EasyCoder PM42
Suunniteltu erityisesti jakelukeskuksiin, varastoihin, tuotantoon sekä kuljetus- ja vähittäiskaupan aloille.

Tulostimet ovat tukevia ja metallirunkoisia. Sopii useimpiin ympäristöihin käyttäjäystävällisen muotoilun ja materiaalinvaihdon vaivattomuuden ansiosta.Vaihtoehtoiset tarkkuudet 203, 300 ja 406 dpi. Vakiona Ethernet 10/100, RS-232, USB2.0 ja USB Host -liitännät. 
Honeywell : MP Compact
Honeywell MP Compact lämpötulostin tarjoaa paljon etuja pienessä koossa.

Sopii erityisen hyvin trukkitulostimeksi ja logistiikan merkintöihin. Tulostusleveys max. 102 mm, tulostustapa suora lämpö. Langallinen tai langaton versio. Metallirunkoisena erittäin kestävä ja helppokäyttöinen tulostin.

CAB : SQUIX
Monipuoliset Squix -tulostimet keskiraskaaseen ja raskaaseen käyttöön, kaikille teollisuudenaloille.

Saksalainen cab on innovatiivinen tulostinvalmistaja, jonka suosituista Squix -tulostimista löydät ratkaisun tulostustarpeisiisi. Vaihtoehtoiset tarkkuudet ovat 203, 300 ja 600 dpi. Tulostimiin on saatavissa kattavasti
optioita, kuten mm. leikkurit ja kelauslaitteet. Squix on varustettavissa myös puoliautomaattisiin sovelluksiin hyvin soveltuvalla A1000-applikointiyksiköllä.   

Lue lisää valmistajan sivuilta

Printronix : Lämpösiirto ja rivimatriisit
Printronixin asettaa uudet standardit High End -tulostimien käytettävyydelle ja suorituskyvylle.

Tutustu uusiin T8000-lämpösiirtotulostimiin ja P8000-rivimatriisitulostimiin valmistajan sivuilta.