Kun etsit ratkaisua tuotteen merkintään, saat meiltä asiantuntevan avun tarraan kuin tarraan

Meiltä saat painetut tai blanko-tarrat, joihin voidaan tulostaa muuttuvia tietoja, esimerkiksi eränumero tai viivakoodi.

Käyttötarkoitus ratkaisee mitä materiaalia ja liimaa kannattaa käyttää. On sitten edessäsi erittäin haastava pinta kuten epätasainen autonrengas, pyöreä koeputki tai vaikkapa tuote, joka joutuu alttiiksi erittäin kylmälle, kuumalle tai hankaukselle, löydämme kuhunkin tarkoitukseen laadukkaan ja kestävän materiaalin. Saat meiltä tekstiilinauhat, tuote- ja pakkausetiketit, laminaatit, kääreet (kantokahvat), sleeverit, arvokilpitarrat ja tyyppikilvet pysyvään merkintään sekä tärkeät turvatarrat, jotka jättävät jäljen, kun tuotteeseen on koskettu.

Hyvän tulostusjäljen aikaansaaminen edellyttää oikeita materiaali- ja tulostinvalintoja. Lämpösiirtotarraa vai lämpöherkkää materiaalia? Kerro meille mikä tulostin on käytössäsi, niin me tiedämme mitkä materiaalit sopivat mihinkin laitteeseen, hylsykoon, rullan maksimiulkohalkaisijan. Meiltä saat vastauksen. Monen vuoden kokemus merkintäjärjestelmien kehittäjänä ja merkintälaitteiden toimittajana on tehnyt meistä vahvan sekä tarrojen että värinauhojen asiantuntijana. 

Oma tarratuotanto mahdollistaa tarvittaessa nopeat toimitusajat ja huolehdimme, että painojälki on tasaisen korkealaatuinen.  Painamisen lisäksi perforoinnit, kylmäfoliointi, taustapainatus ja liimankuoletukset ovat mahdollisia. Pidämme kysytyimmistä blanko-tarroista esim. lavatarroista varastoa – toimitus jopa parin päivän sisällä (katso tarkemmin kokovaihtoehdot). 

Värinauhavarastomme on hyvin kattava. Meiltä löydät eri foliovaihtoehtoja useimpiin markkinoilla oleviin lämpösiirtotulostimiin. 

Tutustu tuotevalikoimaamme ja kysy lisää asiantuntevilta ja kokeneilta myyjiltämme

Palvelutietopankistamme löytyy tietoja mm. aineiston valmistuksesta sekä toimitusehdoistamme