URSUIT JA INFORMA MERKINTÄYHTEISTYÖSSÄ

Sukellus- ja pelastuskuivapukuja valmistava Ursuk Oy sai alkunsa vuonna 1964, kun pienessä myymälässä Turun keskustassa olivat esillä aikansa hienoimmat sukelluslaitteet ja –tarvikkeet sekä tietenkin neopreeniset vesiurheilupuvut. Puvut valmistettiin liikkeen takahuoneessa käsityönä, aina asiakaskohtaisesti. Ajan kuluessa toiminta teollistui, pukuvalikoima kasvoi mm. erilaisiin kuivapukuihin, materiaalit kehittyivät ja kohdemarkkina kasvoi kotimaan ulkopuolelle. Yhtiö on kasvanut vähitellen yli 70 työntekijän vahvuiseksi ja muuttanut juuri nimensä tuotemerkkinsä mukaisesti Ursuit Oy:ksi.

Huipputuotteiden valmistukseen kuuluvat olennaisena osana myös laadukkaat merkinnät. Informa Oy:n toimittamille tekstiilimateriaaleille voidaan tulostaa lämpösiirtotulostuksella muuttuvaa tietoa tarpeen mukaan. Lämpösiirtotulostus sekä kattava materiaalivalikoima mahdollistavat monipuolisen tekstiilituotteiden merkinnän. Materiaalit on suunniteltu kestämään erilaisia pesuja ja puhdistusmenetelmiä. Materiaalien ominaisuudet vaihtelevat riippuen siitä, onko pesuohje mahdollisessa ihokontaktissa ja mikä on sen kiinnitystapa tuotteeseen. Toimittajamme ovat testanneet materiaalien yhteensopivuuden ja varmistaneet niiden laadun sekä toimivuuden.

Informa on toimittanut Ursuitille CAB Squix -tulostinjärjestelmän korkealaatuisten tekstiilimateriaalien tulostukseen. NiceLabel -etikettiohjelmistolla suunnitellut hoito- ja käyttöohjeet tulostetaan CAB-tulostimilla tekstiililapuille ja ommellaan kiinni pukuihin.

Muut uutiset


Tiflex HRP R4 on kustannustehokas merkintälaitteisto saha- ja puunjalostusteollisuuteen. 
EBS Handjet 260 on innovatiivinen, käsikäyttöinen merkintälaite, joka vie tuotemerkinnän uudelle tasolle.
Kiaro! QL-120:llä tulostat entistä nopeammin huippulaatuisia värietikettejä tuotteisiisi sekä logistisiin pakkauksiin.
Uuden etiketöintijärjestelmän ansiosta voitiin tarralaadut yhtenäistää ja luopua kieliversioiden esipainattamisesta.
Lämpöpää on koneen arvokkain kulutusosa ja siitä on siksi hyvä pitää huolta.
Lisäämällä tuotekohtaiset tiedot merkinnöin esipainamisen sijaan saavutettiin merkittäviä kustannussäästöjä.