Markem-Imaje 9330 -mustesuihkumerkintälaite on käyttökustannuksiltaan edullinen laiteuutuus

9330 on tehty tämän päivän merkintätarpeisiin. Se on järkevä ratkaisu merkintään järkevään hintaan!
 
  • Pienet käyttö- ja huoltokustannukset yhdistettynä kilpailukykyiseen hintaan
  • Käytä silloin kun tarvitset
  • 9330 kestää myös pidemmän varastoinnin tai käyttökatkon toimintakykyisenä
  • Voit huoltaa laitteen itse
  • Osien vaihto on yksinkertaista ja helppoa
  • 9330:ssa on pitkä huoltoväli
 
Nyt kannattaa vaihtaa vanhat mustesuihkumerkintälaitteet uusiin käyttökustannuksiltaan edullisempiin!
Kysy rohkeasti VAIHTOTARJOUSTA!
 

Muut uutiset

Liiketoimintamme kasvaa ja tarvitsemme uusia tekijöitä. Olisitko sinä kiinnostunut tulemaan osaksi Informan kasvavaa joukkoa?
Markem-Imajen ja Informan välinen yhteistyö on kestänyt jo useamman vuoden ajan. Tähän mennessä Informa on myynyt Markem-Imajen merkintälaitteita ja -tarvikkeita sekä toimittanut asennus- ja huoltopalveluita Markem-Imaje Finlandin rinnalla. Nyt tämä yhteistyö syvenee uuden jakelusopimuksen myötä ja Informasta tulee ainoa jakelija Suomessa. 
GS1 Finland määrittelee lavamerkintöjen standardin. Informa tarjoaa asiakkailleen kaikki standardinmukaiset laitteet, tarvikkeet, ohjelmistot ja materiaalit standardinmukaisten lavalappujen tulostamiseen. Nyt myös kätevästi ja edullisesti ELLI-pilvipalveluna.
​Maus Stixx palon estotarra taistelee tulta vastaan. Kemiallinen reaktio vapauttaa vaarattomia kaasuja, jotka sammuttavat samassa tilassa olevat palavat hiukkaset.

Tilaa suu-nenäsuojat henkilökuntasi käyttöön ja varmista kaikille turvallinen ja suositusten mukainen liikkuminen. Oikein käytettynä suu-nenäsuojus ehkäisee virusten ja bakteerien leviämistä sekä suojaa roiskeilta, pölyltä ja siitepölyltä. Maski myös auttaa vähentämään tarpeetonta kasvojen koskettelua ja näin vähentää tautien leviämistä kosketustartuntana käsien välityksellä. 

Informa Oy on tällä hetkellä 100 % toimintakykyinen. Olemme varautuneet seuraavin järjestelyin koronaviruksen leviämisen estämiseksi ja toimintakykymme sekä terveytemme turvaamiseksi. Seuraamme jatkuvasti tilannetta sekä viranomaisohjeita ja päivitämme tarvittaessa ohjeistusta henkilöstöllemme.