Kertakäyttöiset suu-nenäsuojat nyt meiltä!

Kertakäyttöiset suu-nenäsuojat nyt meiltä!

Oikein käytettynä suu-nenäsuojus ehkäisee virusten ja bakteerien leviämistä sekä suojaa roiskeilta, pölyltä ja siitepölyltä. Maski myös auttaa vähentämään tarpeetonta kasvojen koskettelua ja näin vähentää tautien leviämistä kosketustartuntana käsien välityksellä. 
 
Suojassa on 3-kerrosrakenne, jossa ulkopuoli on kuitukangasta. Keskellä on synteettinen suodatin ja sisäkerros on miellyttävän pehmeä ja hengittävä.
 
Suoja vastaa standardin EN 14683 Type II suodatustehokkuusvaatimusta. Tuote on testattu Suomessa akkreditoidun toimielimen toimesta. Valmistajan ilmoittama BFE ≥ 95%
 
Hanki suojat nyt henkilökunnan käyttöön.

Tilaukset ja kyselyt suoraan: tilaukset@informa.fi

Muut uutiset

Informa Oy on tällä hetkellä 100 % toimintakykyinen. Olemme varautuneet seuraavin järjestelyin koronaviruksen leviämisen estämiseksi ja toimintakykymme sekä terveytemme turvaamiseksi. Seuraamme jatkuvasti tilannetta sekä viranomaisohjeita ja päivitämme tarvittaessa ohjeistusta henkilöstöllemme.
Uusi XPA 934 on huolellisen tuotekehityksen tulos, täysin uudistettu tulostava applikaattori.  XPA-sarja tulee korvaamaan aiemmat ALX-tuotelinjan laitteet.
OKI:n Pro Series 1050 väritarratulostin vie luovuutesi täysin uudelle tasolle.

Tiflex HRP R4 on kustannustehokas merkintälaitteisto saha- ja puunjalostusteollisuuteen. 
EBS Handjet 260 on innovatiivinen, käsikäyttöinen merkintälaite, joka vie tuotemerkinnän uudelle tasolle.
Kiaro! QL-120:llä tulostat entistä nopeammin huippulaatuisia värietikettejä tuotteisiisi sekä logistisiin pakkauksiin.