EBS Handjet 260 monipuolisiin merkintöihin


EBS Handjet 260 on innovatiivinen, käsikäyttöinen merkintälaite, joka vie tuotemerkinnän uudelle tasolle.Se on kevyt, helposti käsiteltävä ja langaton. EBS Handjet 260 soveltuu tuotemerkintään lähes kaikille materiaaleille ja pinnoille. Se on kevyt, helposti käsiteltävä ja langaton. EBS Handjet 260 soveltuu tuotemerkintään lähes kaikille materiaaleille ja pinnoille. Sitä voidaan ohjelmoida kosketusnäytöltä tai langattomasti Wi-Fi:lla.
Laitteella voidaan tulostaa
  • puulle
  • betonille
  • metallille
  • muoville
  • kankaalle
  • lasille
  • joustaville materiaaleille
  • huokoisille materiaaleille
  • epätasaisille pinnoille
  • kaareville pinnoille
Keveytensä ansiosta EBS 260 -laitteella voidaan tulostaa missä asennossa tahansa, ylösalaisin, oikealta vasemmalle ja päinvastoin, myös alhaalta ylös. Käyttöä ja ylläpitoa parantavat helposti ja nopeasti vaihdettavat ohjaustelat.
Tulostamiseen voidaan käyttää erivärisiä musteita. Mustesäiliö on helppo ja siisti vaihtaa. Yhdellä patruunalla tulostaa tuhansia merkintöjä. Patruunan koko on 200 ml.
Laitteella voidaan tulostaa tekstejä, numeroita, viiva/2D-koodeja ja logoja. Merkintä voi olla jopa neljä riviä korkea ja minkä pituinen tahansa. Merkintäkorkeus on 57 mm.
Tiedot voidaan syöttää suoraan laitteeseen, joten sitä voidaan käyttää myös ilman tietokonetta. Tietoja voidaan siirtää järjestelmästä laitteelle USB-tikun tai bBuetoothin avulla sekä langattomasti wi-fi:lla. Merkintöjä voidaan muokata helposti ja kätevästi laitteen LCD-kosketusnäytöllä.
 
EBS 260 -laite toimitetaan kätevässä säilytys- ja kuljetussalkussa varusteineen.

Lisätietoja EBS Handjet 260 saat täältä

Pyydä tarjous

Muut uutiset

Markem-Imajen ja Informan välinen yhteistyö on kestänyt jo useamman vuoden ajan. Tähän mennessä Informa on myynyt Markem-Imajen merkintälaitteita ja -tarvikkeita sekä toimittanut asennus- ja huoltopalveluita Markem-Imaje Finlandin rinnalla. Nyt tämä yhteistyö syvenee uuden jakelusopimuksen myötä ja Informasta tulee ainoa jakelija Suomessa. 
GS1 Finland määrittelee lavamerkintöjen standardin. Informa tarjoaa asiakkailleen kaikki standardinmukaiset laitteet, tarvikkeet, ohjelmistot ja materiaalit standardinmukaisten lavalappujen tulostamiseen. Nyt myös kätevästi ja edullisesti ELLI-pilvipalveluna.
9330 on tehty tämän päivän merkintätarpeisiin. Se on järkevä ratkaisu merkintään järkevään hintaan!
 
​Maus Stixx palon estotarra taistelee tulta vastaan. Kemiallinen reaktio vapauttaa vaarattomia kaasuja, jotka sammuttavat samassa tilassa olevat palavat hiukkaset.

Tilaa suu-nenäsuojat henkilökuntasi käyttöön ja varmista kaikille turvallinen ja suositusten mukainen liikkuminen. Oikein käytettynä suu-nenäsuojus ehkäisee virusten ja bakteerien leviämistä sekä suojaa roiskeilta, pölyltä ja siitepölyltä. Maski myös auttaa vähentämään tarpeetonta kasvojen koskettelua ja näin vähentää tautien leviämistä kosketustartuntana käsien välityksellä. 

Informa Oy on tällä hetkellä 100 % toimintakykyinen. Olemme varautuneet seuraavin järjestelyin koronaviruksen leviämisen estämiseksi ja toimintakykymme sekä terveytemme turvaamiseksi. Seuraamme jatkuvasti tilannetta sekä viranomaisohjeita ja päivitämme tarvittaessa ohjeistusta henkilöstöllemme.