Lasermerkintä

Informa edustaa Macsa ID:n valmistamia lasermerkintälaitteita. Macsa ID on lasertuotemerkinnän pioneeri ja tekniikan innovatiivinen kehittäjä. Esimerkiksi päiväys- ja erämerkinnöissä Macsan CO2-laserit ovat erinomainen vaihtoehto liuotinpohjaisille mustesuihkuille. Macsan lasermerkintälaitteet ovat siisti ja ympäristöystävällinen valinta, käyttökustannuksiltaan erittäin edullisia ja lähes huoltovapaita. CO2-laitteiden lisäksi Macsa ID valmistaa laitteistoja myös Fiber- ja YAG-tekniikoilla, jotka mahdollistavat korkealaatuisen merkinnän mm. muovi- ja metallilaaduille.

SPA (Scaleable Product Architecture) on Macsa ID:n uusi tuotekonsepti. SPA on modulaarinen laser-ratkaisu, joka muodostuu valinnaisista komponenteista. SPA-ratkaisu myös joustaa muuttuvien tarpeidenne mukana, esimerkiksi tulostusyksikkö (sis. peilit, optiikan ja optiona mm. laser-osoituksen) on helposti itse vaihdettavissa. SPA sisältää myös useita uusia ominaisuuksia kuten 3D-option joka mahdollistaa tulostuksen myös vahvasti kaareville pinnoille. RAF (Reverse Air Flow) viilentää laitteiston tehokkaasti ja pitää tulostusyksikön puhtaampana vähentäen huoltotarvetta.

  

Kaasunpoisto

 Hyvin huolehdittu savukaasujen poisto on tärkeä osa lasermerkintäratkaisua. Tarjoamaamme kuuluu edistykselliset BOFA imurit