Muut tuotteet

Muut tuotteet

Tekstiilimateriaalit

Polyamide Economy ja Nylon Taffeta ovat edullisia tulostettavia pesuohjemateriaaleja, jotka sopivat erinomaisesti ulko- ja päällysvaatteisiin. Edellä mainitut materiaalit soveltuvat mainiosti lämpösiirtotulostukseen ja kestävät hyvin kulutuksen. 

Polyester Satin on satiinipintainen, pehmeä ja miellyttävä materiaali, joka kestää erinomaisesti pesua ja sen aiheuttamaa purkaantumista. Materiaalin pehmeyden vuoksi soveltuu hyvin ihokosketukseen.

Informasta löytyy luonnollisesti myös värinauhat tekstiilimateriaalien (kangasmateriaalien) tulostamiseen.

Kantokahvat

Toimitamme tuotteen tai pakkauksen kantokahvoja useille eri kantavuuksille. Varastotuotteena on tarjolla painamatonta kahvaa, jonka kantavuus on 13,6 kg. Kantokahva liimataan laatikon kylkiin. Kantokahvoja on saatavilla myös painettuina.

Potilasrannekkeet

Toimitamme potilasrannekkeita terveydenhuollon tarpeisiin Honeywellin (ent. Intermecin) ja Zebran ranneketulostimiin. Rannekkeeseen saa tulostettua potilaan henkilötiedot, mikä varmistaa potilasturvallisuuden. Rannekkeet ovat kestäviä ja materiaaliltaan miellyttäviä käyttää.

Puhdistustarvikkeet

Kirjoitinpää on lämpösiirtotulostimen tärkein ja herkin komponentti tulostusjäljen kannalta. Tulostimien kirjoitinpään likaantumisen voi aiheuttaa paperipöly, käytettävät tulostusmateriaalit, laitteen käyttöolosuhteet, tulostusmäärät jne. Säännöllinen kirjoituspäiden puhdistus pidentää laitteen elinikää oleellisesti. Informa toimittaa yksittäispakattuja isopropanoliin imeytettyjä kuituliinoja sekä puhdistussprayta.