Informa Oy
+358 (0)207 208 200
informa@informa.fi

HAE
 

AJANKOHTAISTA

Lue uusin Newsletter huhtikuu 2016 täältä

YouTube tililtämme löydät videoita laitteista ja asiakassovelluksista.

 

 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja kysy lisää yllä olevasta linkistä. Tuote- ja hintakyselyt sekä muut yrityksemme toimintaa ja palvelu- tai tuotevalikoimaa koskevat tiedustelut löytävät perille parhaiten käyttämällä tätä linkkiä.

 

Anna palautetta

Lähetä palautetta palautelomakkeen kautta

 

Tukipalvelut

Huoltokutsut, takuuasiat ja varaosatilaukset ja muut huoltoon liittyvät asiat.

Siirry Tukipalvelut -sivulle

 

Laitehuollon tilaus

Informa tarjoaa ammattitaitoista huoltopalvelua kaikille toimittamilleen laitteille. Laitehuollon tärkein tehtävä on varmistaa laitteiden optimaalinen toiminta.

Huoltotilauslomake löytyy täältä.
 

Informan Oy:n saama HD-sertifikaatti on seurausta systemaattisesta ja laajasta kehittämistyöstä painatuslaadun standardoimiseksi.  Projektin aikana optimoitiin painovärit, otettiin käyttöön uusimmat HD Flexo ja Flat Top Dot -laattateknologiat sekä tehostettiin prosesseja repron ja painotalon välillä.  Käytännössä tämä tarkoittaa Informan asiakkaille entistä parempaa painolaatua ja toimitusvarmuutta. Tämän todisteena on sertifikaattimme.

HD- painolaattojen etu asiakkaillemme näkyy voimakkaampina väripintoina, pienet tekstit ovat terävämpiä, kuvissa on parempi kontrasti ja häiveet liukuvat nollaan. Laadukas MPS -fleksopainokoneemme pääsee uusien laattateknologioiden avulla  painatusjäljessä aivan omaan luokkaansa.  Painokoneen profiilit painolaatoille ovat tehty lähtökohtaisesti matalamigraatioväreillä.