INFORMA MUKANA EMPACK-MESSUILLA

Informa on mukana kansainvälisessä pakkausalan Empack 2017 -tapahtumassa Messukeskuksessa 11.-12.10.2017. 
Esittelemme messuilla laajasti koko merkinnän ja tiedonkeruun tarjoamaamme. Kaikki ratkaisumme, kuten lava- ja ryhmäpakkausmerkintä sekä tuote- ja tuotepakkausmerkintä, perustuvat tuote-edustuksiimme sekä vankkaan integrointi- ja koneenrakennusosaamiseemme. Laite-edustuksistamme mainittakoon Markem-Imaje, Honeywell, Zebra, Novexx (entinen Avery Dennison) ja cab, sekä ohjelmistoista NiceLabel ja BarTender.

Tarvikevalikoimastamme mielenkiintoa herättänevät erityisesti monikerrostarrat esim. erilaisten kampanjoiden toteuttamiseen tai yksityiskohtaisemman tiedon (esim. ruokareseptit, käyttöohjeet tai kemikaalien varoitusmerkinnät) välittämiseen. Uutuutena Avery Dennisonin valmistamat NFC-luettavat lämpötilaindikaattorit, joita voidaan käyttää esim. kylmäketjun hallinnassa esim. elintarvike-, lääke- ja kemianteollisuudessa. Mittaustulokset ovat haluttaessa tallennettavissa pilvipalveluun.

Iisi-kokonaispalvelukonseptimme on myös ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Palvelu kattaa laitteet, ohjelmistot, materiaalit, huolto- ja tukipalvelut sekä varaosat. Säästyt investoinneilta ja kulusi ovat ennustettavia, kun veloitus tapahtuu tasaisen suuruisina palvelumaksuina ennalta sovitun aikataulun mukaisesti. Konseptin etuina ovat toimintavarmuus, helppous ja tehokkuus, kun vain yksi taho on vastuussa kokonaisuudesta.

Tervetuloa osastollemme 5n5! Autamme mielellämme merkintä- ja tiedonkeruuhaasteittesi ratkaisemisessa!

Aukioloajat:

Keskiviikkona 11.10. klo 9.00-17.00
Torstaina 12.10. klo 9.00-16.00

Voit rekisteröityä messuille tästä 
Lisää tietoa messuista löydät täältä
 

Muut uutiset

Informa toimitti etiketöintilinjastot Valion Haapaveden tehtaalle, jossa tehdään Suomen suosituimmat kermajuustot.
Laadukas merkintä tukee brändiäsi, parantaa tuotannon sekä logistiikan sujuvuutta ja alentaa merkinnän kokonaiskustannuksia.
QuickLabelin uudella väritarratulostimella QL-800:lla tulostat ammattilaatuiset tuote- ja pakkausetiketit aina A4+ -kokoon asti.

Ruokakeskon varastotavaran merkitseminen vaatii pitkälle kehittynyttä etiketöintijärjestelmää. Informan kanssa Ruokakesko saa kaikki tarvittavat palvelut ja asiantuntemuksen yhdeltä ja samalta toimijalta – joustavasti.